SHAABOOM PUMP pre-workout 385g Levrone

28,90

6000mg citrulin malata!!

Veća eksplozivnost i izdržljivost

Luda mišićna prokrvljenost(pump)

Super fokus!

Clear
Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 8855 Categories: , Tag:

Iz Kevin Levrone-Signature serijala izdvajamo još jedan super proizvod. Shaaboom PUMP je visoko potentan i visoko doziran preworkout proizvod koji ce zadovoljiti i najzahtjevnije vježbaće. Formulacija se sastoji od visokih doza citrulin malata, beta alanina, AAKG-a, kofeina i kreatina.

Pogodan je za sve od početnika(koji obavezno trebaju koristiti pola doze nikako punu dozu prvi put) pa sve do profesionalaca kako bi ih svojih treninga izvukli maksimum.

Citrulin u kombinaciji s argininom (AAKG) osigurati će pojačano stvaranje NO molekula u krvi šte će prouzročiti vazodilataciju(širenje žila i samim time jacu prokrvljenost) tj.(efekt vaskularnosti/žilavosti). U takvoj situaciji pojačana je i dobava kisika i hranjivih tvari u radne mišiće. Beta alanin svakako je zadužen za povećanu izdržljivost čime vaši treninzi/natjecanja mogu trajati duže bez pada performansi. Kreatin monohidrat uzrokuje veći volumen mišića, veću eksplozivnost i brži oporavak između radnih serija. Kofein djeluje na koncentraciju i fokus!

Upotreba: osobe ispod 100kg tjelesne mase i osobe koje nisu dobro utrenirane 8,75g praška, osobe iznad 100kg tjelesne mase i koje su dobro utrenirane mogu koristiti 17,5g praška koji se rastopi u 200ml vode i popije 15min prije treninga.

Oprez: kod svakog proizvoda ovakvog tipa, uvijek se preporučuje krenuti s niskim dozama i upoznati se s reakcijama na isti te prema tome prilagođavati dozu. Nikako se ne preporučuje više od 17,5g proizvoda odjednom!

Sastav na punu dozu 17,5g

Citrulin malat 6000mg

Beta alanin 3000mg

Kreatin monohidrat 3000mg

AAKG 2000mg

Kofein 400mg

Upozorenje: Visoke doze kofeina!!!

 


			

Dodatne informacije

Okus

Exotic twist, Fruit massage, naranča-mango

OSTALE INF.

Sastojci: Citrulin malat,beta alanin, kofein, kreatin monohidrat, arginin alfaketogultarat, Tvari proriv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, škrob riže, ekstrakt korijena crvene repice, arome,sladila: sukraloza, acesulfam K, boje E160a, E133,E102-mogu imati neželjeni efekt na koncentraciju kod male djece!!

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Bez savjetovanja sa stručnom osobom NE preporučuje se trudnicama, dojiljama, mlađima od 18 godina i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Čuvati na sobnoj temperaturi u dobro zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučena serviranja!

Proizvedeno za Levrone Global LLC u EU,

distribuira Fitness Aauthority EU

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec