Black wolf shot 80ml, Activlab

1,49

Nema na zalihi

Šifra: 8124 Categories: , Tag:

Black Wolf Shot je pre-workout stimulans koji vam daje iznimnu energiju i učinkovitost. Počinje djelovati u samo nekoliko trenutaka i to će se nastaviti nekoliko sati zahvaljujući kombinaciji beta-alanina s kofeinom, aromatičnim aminokiselinama i vitaminima B. To će vam pomoći povećati izdržljivost, snagu i tjelesnu kondiciju. Ukoliko osjetite senzaciju kao da po vama idu mravi, to je potpuno normalna pojava zbog aminokiseline beta-alanina. To traje svega nekoliko trenutaka.

Upotreba: uzeti samo JEDNU POLOVINU(40ml) za jedan trening
Oprez: visoka koncentracija kofeina (400mg na 80ml napitka)

Sastav na dozu:
Beta-alanin 2400 mg
Fenilalanin + Tirozin 500 mg
Kofein 200 mg
Niacin 16 mg 100% dnevnog unosa
Vitamin B6 2,1 mg 150% dnevnog unosa
Vitamin B12 5 mcg 200% dnevnog unosa

OSTALE INF.

Sastav:Voda, kiselinski regulatori (limunska kiselina, natrijev citrat), koncentrirani voćni sok, okus, zaslađivači (acesulfam K, sukraloza), konzervansi (sorbinska kiselina, benzojeva kiselina), boja (Allura Red AC).

Upozorenje: visok sadržaj kofeina. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, mlađima od 18 i osobama preosjetljivim na neki od sastojaka. Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu i balansiranu prehranu. Nakon otvaranja skladištiti u hladnjaku i potrošiti unutar nekoliko dana. Ne kombinirati s drugim napicima koji sadrže kofein!
Proizvodi: REGIS Sp. z o.o. EU Activlab

NEMA NA ZALIHI