FAME Preworkout 300g, mango punch, SFD

22,00

-odličan okus
-više energije
-jači mišićni pump i izdržljivost
-snaga i eksplozivnost

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 11406 Categories: , Tag:

FAME je pažljivo dozirani preworkout namijenjen pojedincima koji žele izvući više iz svog treninga, bili rekreativni vježbači ili profesionalci.

Formulacija se zasniva na poznatim komponentama zaduženim za mišićni pump (arginin AKG, L-citrulin malat), izdržljivost (beta alanina) te fokus i energija (kofein). Kako bi se dodatno pojačali svi ovi efekti formulacija je dodatno obogaćena odličnim dozama niacina i vitamina B6, ekstraktom cikle, glukoronolaktonom te inozitolom.
Glukoronolakton povećava trenažni kapacitet, vitamin B6 i Niacin(B3) doprinose optimalnoj proizvodnji energije te pomažu sniziti osjećaj “istrošenosti” i zamora, ekstrakt cikle pojačava staničnu oksigenaciju.

Upotreba: 12 g (1 mjericu) rastopiti u 250 ml vode, 15-20 minuta prije fizičke aktivnosti.

Sastav nas erviranje:
Arginin AKG: 2860mg
Citrulin malat 2660mg
Beta alanin 2400mg
Kofein 200mg
Inozitol 500mg
Ekstrakt korijena cikle 500mg
Glukoronlakton 250mg
Niacin 100mg(625% dnevnih potreba)
Vitamin B6 2mg(143% dnevnih potreba)

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci:aroma, škrob, silicijev dioksid, limunska kiselina, beta karoten, sukraloza.

Upozorenja: Visok sadrža KOFEINA! Alergeni: može sadržavati tragove žitarica koje sadrže gluten, te soju, mlijeko, jaja.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka! Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, i mlađima od 18 godina. Prije upotreba savjetovati se s liječnikom! Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze serviranja!

Proizvodi: SFD Nutrition, EU