Kolagen 90 tableta, Ostrovit

7,83

‘-Hidrolizirani kolagen 3000 mg u jednoj porciji
-Održava odgovarajuću čvrstoću, elastičnost i zategnutost kože
-Podržava pravilan rad zglobova
-Ubrzava zacjeljivanje rana i ožiljaka

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Kolagen je jedan od najvažnijih proteina koji se nalazi u ljudskom tijelu. Prisutan je u gotovo svim ljudskim tkivima. To je osnovni građevinski element, uključujući kožu, tetive, kosti, zglobove, rožnicu oka. Odgovoran je za proizvodnju sinuvijalne tekućine te elastičnost i tvrdoću hrskavice, vlaženje kože i pravilnu obnovu epiderme. Utječe na kohezivnost, izdržljivost i elastičnost vezivnog tkiva.

Također ima jedinstvenu sposobnost vezanja vode, tako da koža održava čvrstoću, elastičnost i napetost. U dobi od 26 godina količina kolagenih vlakana prirodno se smanjuje i tijelo gubi sposobnost obnove. Pojačana tjelesna aktivnost dodatno intenzivira proces uništavanja kolagena, zbog čega je njegova nadopuna vrlo važna tijekom intenzivnog vježbanja i treninga. Manjak kolagena uzrok je poremećaja kretanja, ukočenosti zglobova i bolova u kralježnici, bora, vlažnosti i čvrstoće kože.

Koristite jednu porciju (1-3 tablete/dan)  između obroka.

1 tableta sadrži 1000mg kolegena!

Neto težina proizvoda: 115 g
Porcija po posudi: 30 punih doza

 

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci:hidrolizirani kolagen, silicijev dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina.

Alergeni:  Može sadržavati tragove mlijeka(laktoza),soju, jaja, sezam, školjkaše, ribu zbog prerade u istom postrojenju.

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama te osobama koje su preosjetljive na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Prije uzimanja savjetujte se sa liječnikom/ljekarnikom/nutricionistom.

Proizvodi: Ostrovit Nutrition, EU