Maca 500mg, 90 kapsula, Allnutrition

9,95

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Maca se smatra jednim od najpoznatijih adaptogena tj. djeluje na tjelesne sustave i vraća ih u optimalan balans. Tradicionalno se koristi za povećanje libida i plodnosti kod oba spola. Pripada kategoriji srednje jakih afrodizijaka, a prema provedenim studijama efektivno utječe na poboljšanje stanja kod srednje izražene erektilne disfunkcije, a studije potvrđuju i pojačanu proizvodnju spermija i njihovu pokretljivost.
Kod žena u menopauzi, zamijećen je pozitivan utjecaj na opće dobro i bolji osjećaj te je odlična prirodna alternativna estrogenskim stimulatorima.

Upotreba : 1 kapsula dnevno(500mg) uz čašu vode

 

OSTALE INF.

Ostali satojci: ekstrakt korijena mace (Lepidium meyenii), želatina, magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid, željezo oksid i hidroksid.

Oprez: mogući alergeni: tragovi mlijeka, jaja, soje i glutena.
Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina. Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom. Čuvati u dobo zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Proizvodi: SFD Nutrition, EU