Ginseng + Herbal-combo

10,49 (79,04 kn)

Jedinstvena kombinacija ginsenga, aschwagandhe, kurkume i piperina tj. biljnih ekstrakata koji su snažni adaptogeni. Pod pojmom adaptogen podrazumijeva se komponenta koja štiti naš organizam od širokog spektra nepovoljnih ili “neprijateljskih” stanja organizma u koje spadaju fizički, kemijski i biološki faktori.
Idealno je za uzimanje kod osjećaja fizičke i psihičke slabosti i iscrpljenosti.

Količina: 60 kapsula

Jedinstvena kombinacija ginsenga, ashwagandhe, kurkume i piperina tj. biljnih ekstrakata koji su snažni adaptogeni. Pod pojmom adaptogen podrazumijeva se komponenta koja štiti naš organizam od širokog spektra nepovoljnih ili “neprijateljskih” stanja organizma u koje spadaju fizički, kemijski i biološki faktori, nema kontraindikacija te se koristi već tisućama godina. Ova kombinacija specifično je osmišljena kako bi se naše tijelo što lakše nosilo s fizičkim ali i psihološkim stresom te kako bi se održalo optimalno mentalno zdravlje, a uz to poboljšava pamćenje i koncentraciju. Idealno je za uzimanje kod osjećaja fizičke i psihičke slabosti i iscrpljenosti. Ginseng i ashwagandha također doprinose hormonskom balansu i njegovoj regulaciji iz kojeg zapravo proizlaze mnogi drugi benefiti. Ginseng i ashwagandha također imaju utjecaj na povišenje razine testosterona te time posredno doprinose i poboljšanju fizičkih performansi.
Upotreba: 1 kapsula dnevno
sastav po 1 kapsuli:
Korejski ginseng 200mg, američki ginseng 150mg, ashwagandha(7% vitanolida) 250mg, kurkuma 100mg, piperin 4,75mg

OSTALE INF.

Upozorenje
Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljamate  pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Prije uzimanja savjetovati se s liječnikom!
Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.
Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o.  Čakovec

Proizvedeno u EU za 7Nutrition