TEST BULL MAN UP 180tab, V-shape

18,90

‘-kombinacija najjačih kompononenata za maksimalno prirodno podizanje testosterona!
-DAA, tribulus, cink, piskavica, ginseng, magnezij…
-optimizacija hormona!
-180 tableta!

Nema na zalihi

Za razliku od većine, V-SHAPE TEST BULL Testosterone Booster kombinira i DAA i Tribulus kako bi maksimalno povećao razinu vašeg testosterona. V-SHAPE TEST BULL kombinacija je osam biljnih ekstrakata s dodatkom DAA, Tribulusa, cinka, magnezija, što dovodi do prirodnog povećanja razine testosterona kako bi se osigurao rast, bolji libido izdržljivost i snaga!

V-SHAPE TEST BULL sadrži ključne sastojake koji su pokazali u kliničkim studijama da povećavaju prirodnu proizvodnju testosterona u vašem tijelu unutar normalnog raspona.

DAA(D-asparaginska kiselina)
Razina testosterona jedan je od ključnih čimbenika za rast i snagu mišića, a na to utječe d-asparaginska kiselina (DAA). D-asparaginska kiselina se također koristi kao pojačivač testosterona kod muškaraca koji pate od neplodnosti i kod aktivnih sportaša koji pokušavaju povećati mišićnu masu, kvalitetu koštane mase i liječiti ligamente.

TRIBULUS TERESTRIS
V-SHAPE TEST BULL sadrži ekstrakt tribulus terrestris, koji je dobro poznat u arapskoj tradicionalnoj medicini kao odlično rješenje za potporu seksualne funkcije kod muškaraca. Tribulus daje energiju, djeluje obnavljajuće i pojačava libido kod muškaraca, dok saponini koji se nalaze u ovoj biljci jačaju imunološki sustav i poboljšavaju, između ostalog, razinu testosterona u ljudskom tijelu.

ASHWAGANDHA
Ekstrakt Ashwagandhe je još jedan biljni sastojak koji daje snagu, podržava seksualnu izvedbu i ima svojstva koja poboljšavaju raspoloženje. Kada je koriste fizički aktivni ljudi, poboljšava oksigenaciju tijela i povećava izdržljivost.

GINSENG
Sportaši o ostale osobe koje žele pomoći svom tijelu da se prilagodi višim razinama stresa, kao i povećati izdržljivost i skratiti vrijeme oporavka, često koriste Ginseng.
Ginseng je uobičajena višegodišnja biljka koja pripada obitelji Araliaceae.
Ginseng ima niz pozitivnih i moćnih učinaka. Ljudi su primijetili njegovu sposobnost da poveća razinu testosterona, opušta krvne žile(poboljšava potenciju), raspoloženje, energiju i pruža opći osjećaj dobrobiti.

Dodatak piskavice(FENUGREEK) pomaže u aktivaciji inzulina i podržava sintezu proteina i glikogena u mišićnim stanicama.

Formula V-SHAPE TEST BULL-a dodatno je poboljšana dodatkom sjemenki bundeve, koje predstavljaju iznimno bogat izvor hranjivih tvari.

TEST BULL sadrži i macu, cink te magnezij!

UPOTREBA: Za maksimalan učinak savjetuje se uzimanje 3 tablete između obroka! Nakon potrošenog 1 pakiranja preporučuje se uzeti pauzu od suplementacije barem 2-3 tjedna.

Sastav na serviranje:
DAA: 1500mg
Tribulus:300mg
Magnezij: 400mg
Cink:15mg
Ashwagandha: 60mg
Ginseng: 150mg
Piskavica: 400mg
Ekstrakt mace:300mg
Ekstrakt sabal palme(saw palemtto): 120mg
Ekstrakt crnog papra(95%piperin):10mg
Ekstrakt sjemenki bundeve: 150mg

 

OSTALE INF.

Upozorenje!!
Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama koje su osjetljive na neki od sastojaka!Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina!
Prije uzimanja savjetovati se sa stručnom osobom(doktorom/ljekarnikom/nutricionistom)!
Ne prekoračiti preporučene dnevne doze. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata djece!

Proizvedeno u EU za V-shape Supps
Na tržište RH stavlja Nutriteka d.o.o.

NEMA NA ZALIHI