Tribulus Terrestris 1000mg 60 kapsula, Ostrovit

10,49 (79,04 kn)

-visoko-doziran ekstrakt tribulusa 1000mg
-90% saponina, 900mg saponina po 1 kapsuli!
podržava povišenje endogenog testosterona u tijelu i pruža vitalnost i energiju

Nema na zalihi

Ovaj visoko dozirani Tribulus Terrestris je vrhunski dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt mljevenog ploda tribulus t. s ukupnim sadržajem od 90% saponina. Naravno, podržat će povišenje endogenog testosterona u tijelu i pružiti vitalnost i energiju ne samo sportašima, već i svima kojima je stalo do njihove dobrobiti.

Ono što je najvrijednije je povećanje endogenog testosterona, osnovnog muškog spolnog hormona. Kao prirodni diuretik, pospješuje diurezu, što omogućuje uklanjanje toksina iz tijela i kroz koje ćemo se riješiti viška potkožne vode. Svakako, vizualno će poboljšati stanje našeg tijela. Studije ukazuju na uspjeh u djelovanju dodatka uz snižavanje krvnog tlaka kod osoba s hipertenzijom. Poboljšanje libida i erekcije kod muškaraca.  Doprinosi snižavanju kolesterola i snižavanju LDL “lošeg kolesterola”. Regeneracija nakon treninga i promicanje lipolize ili gubitka masti.

Koristite 1 kapsula dnevno prije spavanja. Jedna kapsula sadrži visokih 1000mg od čega čak 90% saponina!

Aktivni sastojci Na porciju

Ekstrakt iz mljevenog ploda Tribulus t.

1000 mg
-uključujući saponine
(90%)
900 mg

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu količinu. Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte uzimati ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece. Prije uzimanja savjetovati se sa liječnikom/ljekarnikom. Nije za mlađe od 18 godina.

Sastojci Ekstrakt mljevenog ploda  tribulus terrestris L.  koji sadrži 90% saponina, ljuska kapsule (želatina, pročišćena voda).

Proizvodi: Ostrovit Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI