Probiotic 100 ultimate, 60 kapsula, Allnutrition

11,50

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 7510 Categories: , Tag:

Iz dana u dan sve je veći broj znanstvenih dokaza o povoljnom učinku probiotika na zdravlje. Prema definiciji Svjetske zdravstvene organizacije probiotici su živi mikroorganizmi (tzv. “dobre” bakterije) koji primijenjeni u adekvatnoj količini imaju povoljne učinke na zdravlje domaćina. Probiotici pomažu u uspostavljanju ravnoteže (između tzv. “dobrih i loših” bakterija) u našim crijevima, jer mikroflora može postati poremećena uslijed bolesti, stresa, starenja, uzimanja antibiotika ili drugih lijekova, izlaganja toksinima, prekomjernoj konzumaciji alkohola, te čak i kod korištenja antibakterijskih sapuna. Probiotičke vrste kompetitivno inhibiraju stvaranje toksičnih supstancija i rast manje poželjnih vrsta natječući se za prostor i hranu.

Studije pokazuju da probiotici pomažu osobama koje su intolerantne na laktozu, utječu na smanjenje kolesterola tako što spriječavaju njegovu resorpciju, sniženje krvnog tlaka, inhibiraju stvaranje raznih tumora pa tako i tumora kolona na način da sprječavaju loše bakterije u pretvorbi prokarcionegena u karcionogene, poboljšavaju imunološki sustav, preveniraju proljev te se koriste kod liječenja istog, smanjuju upale te imaju povoljan učinak kod iritabilnog kolona.

Allnutrition PROBIOTIC ULTIMATE 100 LACTO-SPORE (stable probiotic) jedan je od najnovijih, najstabilinijih i najefektivnijih probiotika na tržištu! Napravljen je u obliku spora koje maksimalno preživljavaju želučanu kiselinu te se aktiviraju tek u tankom crijevu čime je njihova efikasnost gotovo 100%. Osim toga vrlo je važno napomenuti da je takav oblik među najstabilnijima kod procesuiranja, skladištenja i transporta. Soj Bacillus coagulans MTCC 5856 pokazao je u mnogim kliničkim istraživanjima efikasnost kod rješavanja mnogih crijevnih probavnih problema kao što su diarea, problemi s nadutosti, sindrom iritantnih crijeva. Posebno je koristan kod rješavanja različitih inflamatornih(upalnih) problema s crijevima. Supresira razvoj loših (patogenih) bakterija te tako pomaže razvoju svih ostalih prisutnih sojeva dobrih bakterija koje se već nalaze u crijevima kako bi se uspostavila optimalna prirodna mikroflora. U ovaj probiotik odmah je dodan i inulin koji služi kao hrana za dobre bakterije što je još jedan veliki plus za ovaj probiotik.

Upotreba: 1 kapsula dnevno

Sastojci po 1 kapusli: Bacillus coagulans MTCC 5856 (10 na 9 CFU), inulin 60mg

OSTALE INF.

Sastojci: Bacillus coagulans MTCC 5856, celulozna kapsula, inulin, mikrokristalna celuloza, magnezijeve soli masnih kselina.

Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama, pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o., Ante Starčevića 3, 40000 Čakovec, Hrvatska

Proizvodi: Allnutrition, EU