L-glutation 500mg, 90 vege kapsula, 7Nutrition

Najniža cijena: 30,39
Snižena cijena: 24,90

-najpoznatiji najjači prirodni antioksidans u našem tijelu!
-najefektivniji antioksidans i sredstvo za “detoksifikaciju” ili najjednostavnije za uklanjanje/neutraliziranje slobodnih radikala
-niske razine glutationa u tijelu vezane su uz disfunkciju jetre i imunuloškog sutava, bolesti srca i “uranjeno” starenje”

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 8035 Categories: , Tag:

NOVO!!
Super jak L-glutation 500mg od premium brenda 7Nutrition. Kako smo i navikli od našeg 7Nutrition brenda dolaze samo najjači i najtraženiji proizvodi a među njima posebno treba istaknuti “kralja” svih antioksidanasa, a to je GLUTATION! U nastavku saznajte što je to glutation i zašto je tako neizmjerno važan!
Što je L-glutation?
L-glutation je potpuno prirodna komponenta koja se nalazi u svim našim stanicama(najviše se stvara u jetri), tkivima i tekućinama što puno govori koliko je važna i koliki je opseg “zadaće” koju ima u našem organizmu. L-glutation je kompleksna molekula koja nastaje u našem organizmu od cisteina, glicina i glutaminske kiseline.
L-Glutation ima mnogo zadaća u našem organizmu no definitivno je najviše poznat kao naš najefektivniji antioksidans i sredstvo za “detoksifikaciju” ili najjednostavnije za uklanjanje/neutraliziranje slobodnih radikala. Kod mlađih zdravih osoba koje nisu izložene pretjeranom stresu te prate balansiranu prehranu tijelo nema problema sintetizirati(stvarati) dovoljne količine glutationa koko bi se spriječilo bilo kakvo neželjeno stanje ili bolest organizma zbog previše slobodnih radikala.
Količina glutationa remeti se kada smo izloženi stresu, raznim infekcijama, ne hranimo se balansirano (posebno ako imamo nedostatak proteina u našoj prehrani) te kapacitet stvaranja glutationa prirodno opada nakon 35-40-te godine života.
Glutation je doslovno čistač na staničnoj razini. Štiti stanicu i DNA od štetnog utjecaja oksidativnog stresa i pomaže kod odstranjivanja raznih toksina. Takva zadaća najbolje se vidi kod korištenja glutationa kod pacijenata podvrgnutim kemoterapijama kada nastaje mnogo stanične štete. Mnoga istraživanja još početkom 2000-tih godina pokazala su jako visoku efektivnost u sprječavanju infekcije virusom gripe, što je posebno važno za ovaj period u kojem se nalazimo.
Procesi starenja direktno su povezani sa promjenama koncentracije glutationa u organizmu. Kod starenja u organizmu se narušava odnos GSH(reduciranog oblika glutationa) i GSSG(oksidiranog oblika). Niz podataka na tu temu dobivenih na temelju kliničkih ispitivanja pokazuje općenito bolje zdravstveno stanje, pa čak neovisno i o životnoj dobi, kod osoba koje imaju više razine glutationa. Mnogi naučnici tvrde da niske razine glutationa su direktno povezane sa iznimno slabim imunitetom tj. sposobnošću organizma da se obrani od bilo kojih nepoželjnih stanja/bolesti.
“niske razine glutationa u tijelu vezane su uz disfunkciju jetre i imunuloškog sutava, bolesti srca i “uranjeno” starenje” Mnoge ostale komponente koje također imaju antioksidativnu ulogu(kao što su vitamin C, E..)ne mogu do kraja odraditi svoju zadaću ukoliko nema adekvatnih razina glutationa!
Iskoristivost.
Mnogo novih studija pokazalo je da osim intravenozne administracije i oralna administracija je vrlo efikasna! U placebo-kontroliranoj studiji objavljenoj u European Journal of Nutrition koja je provedena na više od 50 ispitanika i trajala je 6 mjeseci, osobe su oralno uzimale reducirani oblik glutationa. Uzimali su 250mg i 1000mg i placebo. Pojedinci koji su dobivali 250mg dnevno povisili su svoju razinu glutationa u krvi za 17% a u pojedinicm stanicama kao što su eritrociti za 29%. grupa koja je dobivala 1000mg bilježi prosječno povećanje za 35% a u nekim stanicama i do 250%. Isto tako kod osoba koje su uzimale visoke doze od 1000mg količina NK stanica se dvostruko povećala!

Naš glutation također se nalazi u efektivnom reduciranom GSH obliku! Vodeći po cijeni, doziranosti i broju kapsula na našem tržištu!
Upotreba: 1 kapsula dnevno (500mg)

OSTALE INF.

Sastav: reducirani L-glutation (500mg), celulozna kapsula
Upozorenje: dodatak prehrani, nije zamjena za balansiranu prehranu, ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka, prije uzimanja savjetovati se sa stručnom osobom. Čuvati na hladnom i tamnom mjestu od dohvata djece!
Proizvodi: 7Nutrition EU
Na tržište stavlja Nutriteka d.o.o.

AKCIJA