Spirulina 800mg, 90 kapsula, AllNutrition

8,49

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 8159 Categories: , Tag:

Spirulina je alga stara otprilike 3,6 milijardi godina što je čini jednim od najstarijih stanovnika naše Zemlje, sadrži oko 60% proteina, sadrži širok spektar aminokiselina, minerala i vitamina od kojih u većim količinama vitamin B12 koji pomaže razvoju živčanog tkiva i metabolizmu svake stanice. Poznato je da je spirulina sadrži mnogo spojeva koji su učinkoviti u borbi protiv slobodnih radikala, čija previsoka koncentracije stvara štetu u našem organizmu. Spirulina je potpuno prirodni dodatak svakodnevnoj prehrani, posebno za pojedince koji su se podvrgli redukcijskim dijetama.

Upotreba: 1 tableta dnevno uz čašu vode (800mg spiruline)

OSTALE INF.

Sastav: spirulina (Arthrospia platensis), regulator kiselosti:kalcijev fosfat,punilo: mikrokristalna celuloza, škrob, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid.

Upozorenje: Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama pojedincima koji pate od bolesti jetre ili bubrega ili su preosjetljivi na neki od sastojaka.

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne prekoračiti preporučene dneve doze.

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o., Ante Starčevića 3, 40000 Čakovec
Proizvodi: SFD Nutrition za Allnutrition, EU