Omega 3 ultra, 90 kapsula Ostrovit

9,60

Visok sadržaj masnih kiselina EPA i DHA
1000 mg ribljeg ulja u svakoj porciji
Pozitivno utječe na rad kardiovaskularnog sustava
Može smanjiti razinu homocisteina
Glavni građevni blok naših staničnih membrana

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 8747 Category: Tag:

Ovaj omega 3 je dodatak prehrani koji sadrži visoko dozirane kvalitetne omega 3 masne kiseline EPA i DHA. Uzimanje omega 3 masnih kiselina ima pozitivan utjecaj na zdravlje srca i kompletnog kadriovaskularnog sustava. Brojna istraživanja potvrdila su ulogu ovih masnih kiselina kod uklanjanja i smanjivanja raznih upala te njihov doprinos smanjenju rizika od kroničnih bolesti.

Često se koriste i preporučuju kod pojedinaca podvrgnutim različitim redukcijskim dijetama kako bi se poboljšala kvaliteta prehrane, snizili trigliceridi i podržao balansiran gubitak masnog tkiva. Dodatak omega 3 masnih kiselina također se koristi kod smanjenja i suzbijanja simptoma depresije.

Činjenica je da današnjoj prehrani i ubrzanom načinu života, kronično nedostaju omega 3 masne kiseline što može rezultirati kroničnim upalama, umorom i drugim neželjenim posljedicama.

sastav po 1 kapsuli (1000mg)

riblje ulje 1000mg

od čega:

EPA 330mg

DHA 220mg

Upotreba

Uzeti jednu do dvije kapsule na dan, nakon obroka ili prije spavanja.

 

 

 

OSTALE INF.

Sastojci: riblje ulje, želatina, glicerol, voda.

Alergeni:  Može sadržavati tragove mlijeka(laktoza),soju, jaja, sezam, školjkaše, ribu zbog prerade u istom postrojenju.

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama te osobama koje su preosjetljive na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Prije uzimanja savjetujte se sa liječnikom/ljekarnikom/nutricionistom.

Proizvodi: Ostrovit Nutrition, EU