Ashwagandha HIGH DOSE, 90 vege caps, HP

11,90

-snažan adaptogen
-regulacija stresa
-pojačava libido
-podiže razinu energije i imunitet
-dovoljno za 90 dana, iznimno dozirana s čak 10% vitanolida!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Osnovne karakteristike ashwagandhe: podiže razinu energije i imunitet, a s druge strane djeluje opuštajuće. Ashwagandha je adaptogen, što znači da se prilagođava svakom organizmu individualno te olakšava nošenje sa stresom.
Koriste je mnogi sportaši jer na prirodan način jača mišićni tonus te smanjuje upale mišića.

Na muškarce djeluje kao afrodizijak, jača seksualni potencijal, balansira muške spolne hormone, potiče broj i pokretljivost spermatozoida te tako može pomoći kod problema s muškom neplodnosti.

Ublažava astmu, kašalj, alergijske reakcije uslijed pada imuniteta. Ashwagandha može poboljšati zdravlje srca smanjujući razinu kolesterola i triglicerida. Korisna je u ublažavanju umora, opće slabosti organizma, manjka hemoglobina i anemije. Potiče razvoj bijelih krvnih zrnaca. Ublažava autoimune bolesti, reumatoidni i osteoartritis. Ublažava bol kod bolnog artritisa. Preporučuje se u slučaju hiperaktivnosti kod odraslih i djece.
Dodatno je obogaćena ekstraktom crnog papra 95% (piper Nigrum) za maksimalnu iskoristivost i apsorpciju!

Upotreba: maksimalno 1 kapsula dnevno
-1 kapsula sadrži 400mg ashwagandhe od čega 40mg aktivne tvari. Ova ashwagandha je koncentrirana na čak 10% aktivne tvari dok se uobičajeno koncentrira na samo 5%.

Ne smije se koristiti u kombinaciji s lijekovima koji djeluju kao SEDATIVI, ANTI EPILEPTICI, HIPNOTICI! 

Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom!

OSTALE INF.

Ostali sastojci: Ashwagandha (Withania Somnifera) ekstrakt, ekstrakt crnog papra(Piper nigrum) 95% piperin, mikrokristalna celuloza
Potencijalni alergeni: Proizvedeno u pogonu koji procesuira mlijeko, jaja, gluten, orašaste plodove, pšenicu i soju!

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama te pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Proizvođač: Proizvedeno za Sport Support Sp. z o.o.

Na tržište stavlja: Nutriteka, Čakovec 40 000,