Kreatin Monohidrat 300g s okusom, Ostrovit

Najniža cijena: 17,50
Snižena cijena: 13,90

-jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase
-veća eksplozivnost, bolji tonus mišića
-više snage i brži oporavak!
-odlični ukusni okusi kreatina

Clear
Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 15457 Categories: , Tag:

Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase. Razlog tome je njegova dokazana djelotvornost na povećanje mišićne mase te povećanje snage kod izvedbi vježbi visokog intenziteta. Kreatin je potpuno poznata molekula našem tijelu te ga naše tijelo i samo proizvodi no ne u količinama kako bi osjetili njegove benefite. Ako želimo povisiti razine kreatina u našim mišićima nužno ga je unositi putem dodataka.

Kreatin krvotokom dospijeva u mišiće te se tamo pretvara u kreatin fosfat koji je visokoenergetski metabolit za regeneraciju osnovnog izvora energije u mišićima, ATP-a. Kada se mišići zasite kreatinom, postaju veći i toniraniji. Često se uz uzimanje kreatina dobije koji kilogram tjelesne mase, no to je bezmasna masa kakvu zapravo želimo!

Sastav: na 3 grama(1 serviranje)
Kreatin monohidrat na 2600mg:
– uključujući kreatin 2280mg 

Upotreba: pozitivni učinci postižu se količinama od 3-5g kreatina dnevno. Najbolje je konzumirati pola sata prije fizičke aktivnosti ili nakon treninga.

Uzeti 3g-5 kreatina i dodati ga u 200-300ml vode

Dodatne informacije

Okus

Limun, Lubenica, mango, Naranča, Trešnja

OSTALE INF.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Upozorenja. Kreatin se ne preporučuje trudnicama dojiljama i mlađima od 16 godina. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze!

Alergeni: može sadržavati tragove jaja, glutena, soje, sezama, rakova, riba, lakroze koji se prerađuju u istoj tvornici.

Ostali satojci:regulator kiselosti:limunska kiselina, sladila:sukraloza, acesulfam K, arome

Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o. Ante Starčevića 3, Čakovec
Proizvodi Ostrovit Nutrition, EU

AKCIJA