Kreatin monohidrat 120 tableta, Ostrovit

9,90

Čisti kretin monohidrat u tabletama
više snage i energije
eksplozivnos i mišićni rast!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 14597 Categories: , Tag:

Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase. Razlog tome je njegova dokazana djelotvornost na povećanje mišićne mase te povećanje snage kod izvedbi vježbi visokog intenziteta. Kreatin je potpuno poznata molekula našem tijelu te ga naše tijelo i samo proizvodi no ne u količinama kako bi osjetili njegove benefite. Ako želimo povisiti razine kreatina u našim mišićima nužno ga je unositi putem dodataka. Kreatin krvotokom dospijeva u mišiće te se tamo pretvara u kreatin fosfat koji je visokoenergetski metabolit za regeneraciju osnovnog izvora energije u mišićima, ATP-a. Kada se mišići zasite kreatinom, postaju veći i toniraniji. Često se uz uzimanje kreatina dobije koji kilogram tjelesne mase, no to je bezmasna masa kakvu zapravo želimo!

Sastav na serviranje: 3 tablete
Kreatin monohidrat na 3g:
– uključujući kreatin 2,64g

Upotreba: pozitivni učinci postižu se količinama od 3-5g kreatina dnevno. Najbolje je konzumirati pola sata prije fizičke aktivnosti ili nakon treninga. Uzeti 3g-5 kreatina i popiti uz 200-300ml vode ili omiljenog napitka/shake.

OSTALE INF.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Upozorenja. Kreatin se ne preporučuje trudnicama dojiljama i mlađima od 16 godina. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze!
Ostali sastojci: mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina.

Alergeni: može sadržavati tragove jaja, glutena, soje, sezama, rakova, riba, lakroze koji se prerađuju u istoj tvornici.

Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o. Ante Starčevića 3, Čakovec
Proizvodi Ostrovit Nutrition, EU