Nema na zalihi

Kreatin monohidrat 1kg bez okusa, Evolite

39,55 (297,99 kn)

Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase.

Količina: 1kg

Nema na zalihi

Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase. Razlog tome je njegova dokazana djelotvornost na povećanje mišićne mase te povećanje snage kod izvedbi vježbi visokog intenziteta. Kreatin je potpuno poznata molekula našem tijelu te ga naše tijelo i samo proizvodi no ne u količinama kako bi osjetili njegove benefite. Ako želimo povisiti razine kreatina u našim mišićima nužno ga je unositi putem dodataka prehrani. Kreatin krvotokom dospijeva u mišiće te se tamo pretvara u kreatin fosfat koji je visokoenergetski metabolit za regeneraciju osnovnog izvora energije u mišićima, ATP-a. Kada se mišići zasite kreatinom, postaju veći i toniraniji. Često se uz uzimanje kreatina dobije koji kilogram tjelesne mase, no to je bezmasna masa kakvu zapravo želimo!

Sastav: na 5 grama(1 serviranje)
Kreatin monohidrat na 4,4g:
taurin 250mg

Upotreba: pozitivni učinci postižu se količinama od 3-5g kreatina dnevno. Najbolje je konzumirati pola sata prije fizičke aktivnosti ili nakon treninga. Uzeti 3g-5 kreatina i dodati ga u 200-300ml vode ili omiljenog napitka/shake.

 

OSTALE INF.

Sastojci: Kreatin monohidrat,taurin
Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu, ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, djeci i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece!

Proizvodi: Evolite Nutrition, EU