BB Volumizator 500g, Crni ribiz, 7Nutrition

Najniža cijena: 37,90
Snižena cijena: 32,90

Kreiran od strane IFBB PRO natjecatelja u suradnji sa stručnjacima i s najboljim dostupnim sastojcima!
Iznimno jak BodyBuilding volumizator za maksimalne rezultate i volumen mišića!
Kompleksna matrica vrhunskog kreatina, obogaćena argininom, citrulinom, beta alaninom,
magnezijem, Alfa lipoicnom kiselinom, Vit B6…
Vrhunskog okusa i topivosti!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Jedinstven i vrhunski proizvod iz 7Nutrition PRO linije stvoren s ciljem da vam omogući bolje performanse, , veću snagu, bolji oporavak i veći volumen mišića!

Gradi čistu mišićnu masu – 5 oblika kreatina – održava pumpu nakon treninga snage – beta-alanin i citrulin – regenerira – arginin, ornitin, lizin.  BB Volumizer je kompletan dodatak pun sastojaka koji su nezamjenjivi nakon treninga snage/bodybuildinga!

 

5 najučinkovitijih oblika kreatina:
– kreatin fosfat – kreatin orotat – magnezijev kreatin kelat – kreatin HCL – kreatin malat u dozi od 5780 mg po porciji, BB Volumizer će vam pružiti maksimalni anabolizam mišićnih stanica uz ekspresnu apsorpciju aktivnih sastojaka i bez zadržavanja ekstra vode!

Arginin + Ornitin + Lizin (AOL):
Ove tri aminokiseline poznate su po svojoj kombinaciji koja prirodno oslobađa hormon rasta (GH), utječući na snagu, čistu mišićnu masu i smanjujući razinu tjelesne masti. Nakon treninga ove aminokiseline utječu na duboku i dugotrajnu regeneraciju i produljenje “anaboličkog prozora” (pojačana apsorpcija mišićnih stanica za anaboličke sastojke).

L-citrulin:
Endogena aminokiselina. Izravno povećava proizvodnju dušikovog oksida (NO), čime još jače djeluje na prokrvljenost i vaskularizaciju tj na mišićnu pumpu!

Beta-alanin:
To je aminokiselina koja je prekursor i građevni blok karnozina. Povećava njegovu zasićenost u mišićnim stanicama. U BB Volumizeru, Beta-Alanin je odgovoran za održavanje visoke cirkulacije krvi i zasićenosti mišićnih stanica električnim impulsima. To izravno utječe na održavanje pumpe i fleksibilnosti mišića. Također doprinosi bržem anaboličkom učinku svih oblika kreatina.

Acetil L-karnitin + ALA + vitamin C.
Nisu bez razloga navedeni u ovoj matrici. U našem proizvodu za snažan antioksidativni učinak zaslužni su L-karnitin acetil, alfa-lipoična kiselina i vitamin C. Ovo je posebno važan učinak u razdoblju nakon treninga, kada stanice apsorbiraju svaki aktivni sastojak u puno većoj mjeri. Osiguravanjem ovih sastojaka jačamo svoj organizam i ubrzavamo period regeneracije. Ukratko: 7Nutrition BB Volumizer je razvijen kako bi osigurao da izvučete maksimum iz vašeg treninga. Potpora u obliku sastojaka koji održavaju pumpu i regeneratora osigurava još bolju pripremu Vaših mišića za što veći rast.

UPOTREBA: Koristite 10 grama nakon svakog treninga i njegovi će učinci biti jako brzi!

NUTRITIVNE INFORMACIJE

Jedna porcija – 10 g Na 100g
Kreatin fosfat 1500 mg 15000 mg
Kreatin orotat 1500 mg 15000 mg
Mg Kreatin kelat 1000 mg 10000 mg
Kreatin HCL 780 mg 7800 mg
Kreatin tri malat(TCM) 1000 mg 10000 mg
L-Arginin 270 mg 2700 mg
L-Lizin 200 mg 2000 mg
L-Ornitin 195 mg 1950 mg
Beta-Alanina 300 mg 3000 mg
L-Citrulin 167,5 mg 1675 mg
Acetyl L-Karnitin 170 mg 1700 mg
Magnezij citrat 15 mg (4 %*) 150 mg
Vitamin C 16,4 mcg (205 %*) 164 mcg
ALA 15 mg 150 mg
Vitamin B6 1,6 mg (118 %*) 16,5 mg

 

 

 

OSTALE INF.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka!
Namijenjeno zdravim i aktivnim pojedincima starijim od 18 godina! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci! Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Ostali sastojci: sladilo: sukraloza, boja:beta karoten, guar guma, regulator kiselosti: limunska kiselina, tvari protiv grudanja: silicijev dioksid, aroma.

Proizvedeno u EU za 7Nutrition EU

AKCIJA