CreaKong CX8 249g Mutant

Najniža cijena: 22,90
Snižena cijena: 16,50

Maksimalni anabolički efekt!
3 vrhunske vrste kreatina
Sadrži aminokiseline iz kojih prirodno nastaje kreatin!
Sadrži i BCAA i taurin za još jači anabolički učinak!
-Rasti mišića, eksplozivnost, izdržljivost i bolji oporavak!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Ovaj proizvod je napredna verzija kreatina sastavljena od najboljeg kreatin monohidrata, brzog kreatin malata i kreatin-magnezij kelata. Osim toga kako bi se osigurale visoke doze kreatina u tijelu ovaj proizvod obogaćen je tzv CSA tj Creatine sinthesys amino ili aminokiseline za sintezu kreatina. Ove patentirane aminokiseline povećavaju i prirodno stavaranje kreatina tj gradivni su blokovi od kojih kreatin nastaje u našem tijelu.
Dodatno za jači anabolički efekt proizvod je obogaćen BCAA aminokiselinama leucinom, izoleucinom i valinom, te instant taurinom

Sastav na serviranje od 8,3g
Kreatin monohidrat+kreatin malat+kreatin magnezij kelat 4000mg
BCAA 2350mg
CSA(aminokiseline za sintezu kreatina): 1650mg

Upotreba: 8,3g rastopiti u 250-400ml vode/soka jednom dnevno.

 

OSTALE INF.

Sastojci: CREAKONG CX8 mješavina [kreatinska mješavina (kreatin monohidrat, kreatin malat, kreatin-magnezij kelat); BCAA – mješavina aminokiselina (taurin, instant BCAA prah aminokiselina 2:1:1 (L-leucin, L-izoleucin, L-valin)); CSATM (Creatine Synthesis Aminos) (glicin, L-arginin, L-metionin)]. Proizvedeno u pogonu koji prerađuje sastojke od MLIJEKA, SOJE, RIBE (KOLAGEN), ORAŠASTIH PLODOVA (KOKOS), LECITIN.

Upozorenje: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Namijenjeno zdravim i aktivnim pojedincima! Ne preporuča se trudnicama, dojiljama i djeci! Prije upotrebe savjetovati se s liječnikom! Ne prekoračiti preporučene doze serviranja, držati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece!

 

 

AKCIJA