Kreatin monohidrat 317g, Optimum

25,90

-Čisti kreatin monohidrat
-Jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase.
-Lako i brzo dobivanje na mišićnoj masi i snazi
-veća eksplozivnost, bolji tonus mišića
-više snage i brži oporavak!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Svima poznati Kreatin monohidrat Optimum Nutrition brenda. 100% čisti kreatin monohidrat za dobivanje na mišićnoj masi, volumenu i snazi!

Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase. Razlog tome je njegova dokazana djelotvornost na povećanje mišićne mase te povećanje snage kod izvedbi vježbi visokog intenziteta.

Kreatin je potpuno poznata molekula našem tijelu te ga naše tijelo i samo proizvodi no ne u količinama kako bi osjetili njegove benefite. Ako želimo povisiti razine kreatina u našim mišićima nužno ga je unositi putem dodataka. Kreatin krvotokom dospijeva u mišiće te se tamo pretvara u kreatin fosfat koji je visokoenergetski metabolit za regeneraciju osnovnog izvora energije u mišićima, ATP-a. Kada se mišići zasite kreatinom, postaju veći i toniraniji. Često se uz uzimanje kreatina dobije koji kilogram tjelesne mase, no to je bezmasna masa kakvu zapravo želimo!

Upotreba: pozitivni učini postižu se konzumacijom 3-5g praška dnevno s 250ml vode/soka, idealno ujutro ili nakon fizičke aktivnosti.
Sastav na serviranje od 3,4g:
3,4g kreatin monohidrat od čega 3g čisti kreatin.

 

OSTALE INF.

Sastojci: Kreatin monohidrat
Alergeni:može sadržavati tragove mlijeka, jaja, glutena, orašastih plodova i kikirikija.
Proizvodi: Optimum Nutrition, Dublin 24, Irska