CREAPURE Kreatin Monohidrat 500g 7Nutrition

Najniža cijena: 30,90
Snižena cijena: 23,90

Creapure® je svjetski renomiran kao najčišći i najkvalitetniji mikronizirani kreatin monohidrat dostupan na tržištu proizveden u Njemačkoj AlzChemi
-snaga i eksplozivnost
-toniraniji i veći mišići
-brži oporavak!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 8211 Categories: , Tag:

Creapure® je svjetski renomiran kao najčišći i najkvalitetniji mikronizirani kreatin monohidrat dostupan na tržištu proizveden u Njemačkoj AlzChemi

Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase. Razlog tome je njegova dokazana djelotvornost na povećanje mišićne mase te povećanje snage kod izvedbi vježbi visokog intenziteta. Kreatin je potpuno poznata molekula našem tijelu te ga naše tijelo i samo proizvodi no ne u količinama kako bi osjetili njegove benefite. Ako želimo povisiti razine kreatina u našim mišićima nužno ga je unositi putem dodataka. Kreatin krvotokom dospijeva u mišiće te se tamo pretvara u kreatin fosfat koji je visokoenergetski metabolit za regeneraciju osnovnog izvora energije u mišićima, ATP-a. Kada se mišići zasite kreatinom, postaju veći i toniraniji. Često se uz uzimanje kreatina dobije koji kilogram tjelesne mase, no to je bezmasna masa kakvu zapravo želimo!

Sastav: na 5 grama – 4,75g kreatin monohidrat, 0,25g taurin

Upotreba: pozitivni učinci postižu se količinama od 3-5g kreatina dnevno. Najbolje je konzumirati pola sata prije fizičke aktivnosti ili nakon treninga. Uzeti 3g kreatina i dodati ga u 200-300ml vode ili omiljenog napitka/shake.

OSTALE INF.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i ne preporuča se osobama mlađim od 16 godina!

Proizvodi: 7Nutrition EU
Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o. Ante Starčevića 3, Čakovec

AKCIJA