Kreatin strong ( kreatin malat ) s okusom 400g, 7Nutrition

23,36

-Kreatin malat u 3 ukusna okusa
-snaga, eksplozivnost i razvoj mišićne mase!
-brži oporavak/regeneracija

Clear
Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 11435 Categories: , Tag:

Kreatin malat je jedinstvena struktura u kojoj se kreatin veže na malatnu (jabučnu kiselinu).  Iznimno je efektivan za povećanje eksplozivnosti i snage, toniranosti tj. obujma mišića i brže regeneracije između radnih serija u teretani ili kod sportova kao što su intervalno trčanje, plivanje i slično.

Tri kreatin malat najčešće uopće ne izaziva probleme s želucem, nadutost i slične simptome kod osoba kod kojih običan kreatin monohidrat pravi te probleme. Brzo se apsorbira povećava energiju tj. tvorbu ATP-a i regeneraciju.

Pokazalo se da tri-kreatin-malat ima i bolju topivost od uobičajenog kreatina.

Osim toga ovaj kreatin malat dolazi i u nekoliko odličnih okusa.

Općenito o kreatinu:

Kreatin je jedan od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase. Razlog tome je njegova dokazana djelotvornost na povećanje mišićne mase te povećanje snage kod izvedbi vježbi visokog intenziteta. Kreatin je potpuno poznata molekula našem tijelu te ga naše tijelo i samo proizvodi no ne u količinama kako bi osjetili njegove benefite. Ako želimo povisiti razine kreatina u našim mišićima nužno ga je unositi putem dodataka. Kreatin krvotokom dospijeva u mišiće te se tamo pretvara u kreatin fosfat koji je visokoenergetski metabolit za regeneraciju osnovnog izvora energije u mišićima, ATP-a. Kada se mišići zasite kreatinom, postaju veći i toniraniji. Često se uz uzimanje kreatina dobije koji kilogram tjelesne mase, no to je bezmasna masa kakvu zapravo želimo!

Obogacen L-glutaminom i taurinom za maksimalan oporavak!

Upotreba: 5g rastopiti u 250ml vode i popiti jednom dnevno.

Sastav na 5g :3g tri-kreatin malat, 1g taurin, 0,5g L-glutamin.

 

Dodatne informacije

Okus

Limun, Naranča, zelena jabuka

OSTALE INF.

Ostali sastojci: sukraloza, regulator kiselosti: jabučna kiselina, silicijev dioksid, stabilizator E414.

Upozorenje: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece!

Proizvodi: 7Nutrition, EU