Kreatin monohidrat mikronizirani 1000g Ostrovit

39,00

‘-bolji mikronizirani oblik kreatina monohidrata
-dovoljno za 333 serviranja po 3g
-jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase
-veća eksplozivnost, bolji tonus mišića
-više snage i brži oporavak!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Categories: , Tag:

Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase. Razlog tome je njegova dokazana djelotvornost na povećanje mišićne mase te povećanje snage kod izvedbi vježbi visokog intenziteta. Kreatin je potpuno poznata molekula našem tijelu te ga naše tijelo i samo proizvodi no ne u količinama kako bi osjetili njegove benefite. Ako želimo povisiti razine kreatina u našim mišićima nužno ga je unositi putem dodataka. Kreatin krvotokom dospijeva u mišiće te se tamo pretvara u kreatin fosfat koji je visokoenergetski metabolit za regeneraciju osnovnog izvora energije u mišićima, ATP-a. Kada se mišići zasite kreatinom, postaju veći i toniraniji. Često se uz uzimanje kreatina dobije koji kilogram tjelesne mase, no to je bezmasna masa kakvu zapravo želimo!

Sastav: na 3 grama(1 serviranje)
Kreatin monohidrat na 3g:
– uključujući kreatin 2,64g
Ukoliko se koristi 3g kao serviranje, pakiranje je dovoljno za 333 serviranja!

Upotreba: pozitivni učinci postižu se količinama od 3-5g kreatina dnevno. Najbolje je konzumirati pola sata prije fizičke aktivnosti ili nakon treninga. Uzeti 3g-5 kreatina i dodati ga u 200-300ml vode ili omiljenog napitka/shake.

OSTALE INF.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Upozorenja. Kreatin se ne preporučuje trudnicama dojiljama i mlađima od 16 godina. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze!

Alergeni: može sadržavati tragove jaja, glutena, soje, sezama, rakova, riba, lakroze koji se prerađuju u istoj tvornici.

Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o. Ante Starčevića 3, Čakovec
Proizvodi Ostrovit Nutrition, EU