Kreatin monohidrat 1kg okus zelena jabuka, Evolite

39,90

Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase.

Količina: 1kg

Nema na zalihi

Šifra: 8933 Categories: , Tag:

Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase. Razlog tome je njegova dokazana djelotvornost na povećanje mišićne mase te povećanje snage kod izvedbi vježbi visokog intenziteta. Kreatin je potpuno poznata molekula našem tijelu te ga naše tijelo i samo proizvodi no ne u količinama kako bi osjetili njegove benefite. Ako želimo povisiti razine kreatina u našim mišićima nužno ga je unositi putem dodataka. Kreatin krvotokom dospijeva u mišiće te se tamo pretvara u kreatin fosfat koji je visokoenergetski metabolit za regeneraciju osnovnog izvora energije u mišićima, ATP-a. Kada se mišići zasite kreatinom, postaju veći i toniraniji. Često se uz uzimanje kreatina dobije koji kilogram tjelesne mase, no to je bezmasna masa kakvu zapravo želimo!

Sastav na 5 grama: 4,8 g mikronizirani kreatin monohidrat

Upotreba: pozitivni učinci postižu se količinama od 3-5g kreatina dnevno. Najbolje je konzumirati pola sata prije fizičke aktivnosti ili nakon treninga. Uzeti 3g kreatina i dodati ga u 200-300ml vode ili omiljenog napitka/shake.

 

OSTALE INF.

Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama te pojedincima koji pate od bolesti jetre ili bubrega ili su preosjetljivi na neki od sastojaka. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Ne preporuča se osobama mlađim od 16 godina!
Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode, ALI u mišićima.

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o., Ante Starčevića 3, 40000 Čakovec
Proizvodi: Evolite Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI