Kreatin monohidrat muscle max s okusom 500g, AllNutrition

Najniža cijena: 24,50
Snižena cijena: 16,50

‘-jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase.
-više snage, bolje oblikovani mišići
-veća eksplozivnost
-vrhunski okusi

Količina: 500g

Clear
Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 9239 Categories: , Tag:

Iz Allnutrition dolazi nam vrhunski kreatin monohidrat!
Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase. Razlog tome je njegova dokazana djelotvornost na povećanje mišićne mase te povećanje snage kod izvedbi vježbi visokog intenziteta. Kreatin je potpuno poznata molekula našem tijelu te ga naše tijelo i samo proizvodi no ne u količinama kako bi osjetili njegove benefite. Ako želimo povisiti razine kreatina u našim mišićima nužno ga je unositi putem dodataka. Kreatin krvotokom dospijeva u mišiće te se tamo pretvara u kreatin fosfat koji je visokoenergetski metabolit za regeneraciju osnovnog izvora energije u mišićima, ATP-a. Kada se mišići zasite kreatinom, postaju veći i toniraniji. Često se uz uzimanje kreatina dobije koji kilogram tjelesne mase, no to je bezmasna masa kakvu zapravo želimo!

Sastav: na 6 grama(1 serviranje) – 4050mg kreatin monohidrat, 450g taurin

Upotreba: pozitivni učinci postižu se količinama od 3-5g kreatina dnevno. Najbolje je konzumirati pola sata prije fizičke aktivnosti ili nakon treninga. Uzeti 3g-5 kreatina i dodati ga u 200-300ml vode ili omiljenog napitka/shake.

 

Dodatne informacije

Okus

Ice candy, Jagoda, Limun, limun limeta, Lubenica, Malina-jagoda, mango-kupina, maracuja, Naranča, Zmajevo voce

OSTALE INF.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Upozorenja. Kreatin se ne preporučuje trudnicama dojiljama i mlađima od 16 godina. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka!

Ostali sastojci: regulator kiselost:limunska kiselina, arome, sladilo:sukraloza

Proizvodeno u EU za SFD
Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o. Ante Starčevića 3, Čakovec

AKCIJA