Kreatin monohidrat 1kg okus jagoda, Evolite

Najniža cijena: 39,90
Snižena cijena: 32,90

‘-povećanje mišićne mase!
-1000g proizvoda- 200 serviranja!
-odličan okus
-snaga i eksplozivnost
-bolji oporavak, veći mišići!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase. Razlog tome je njegova dokazana djelotvornost na povećanje mišićne mase te povećanje snage kod izvedbi vježbi visokog intenziteta.

Kreatin je potpuno poznata molekula našem tijelu te ga naše tijelo i samo proizvodi no ne u količinama kako bi osjetili njegove benefite. Ako želimo povisiti razine kreatina u našim mišićima nužno ga je unositi putem dodataka. Kreatin krvotokom dospijeva u mišiće te se tamo pretvara u kreatin fosfat koji je visokoenergetski metabolit za regeneraciju osnovnog izvora energije u mišićima, ATP-a. Kada se mišići zasite kreatinom, postaju veći i toniraniji. Često se uz uzimanje kreatina dobije koji kilogram tjelesne mase, no to je bezmasna masa kakvu zapravo želimo i koja oblikuje naše tijelo!

Sastav na 5 grama: 4,8 g mikronizirani kreatin monohidrat

Upotreba: pozitivni učinci postižu se količinama od 3-5g kreatina dnevno. Najbolje je konzumirati pola sata prije fizičke aktivnosti ili nakon treninga. Uzeti 3g-5g kreatina i dodati ga u 200-300ml vode ili omiljenog napitka/shake.

OSTALE INF.

 Ostali sastojci: kreatin monohidrat, sladilo: sukraloza, limunska kiselina, boja: košinel crveno 124-može imati neželjeni efekt na fokus kod djece, natrijev klorid, aroma.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Čuvati od dohvata male djece. Namijenjeno zdravim i aktivnim pojedincima. Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Ne preporuča se osobama mlađim od 16 godina!
Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode, ALI u mišićima što je poželjno.

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o., Ante Starčevića 3, 40000 Čakovec
Proizvođač: Evolite Nutrition, EU

AKCIJA