Krilovo ulje, 60 kapsula Ostrovit

13,14

‘-omega 3 masne kiselina EPA i DHA

-astaksantin

-zdarvlje srca i krvožilnog sustava

-štitit od oksidativnog stresa

Nema na zalihi

Šifra: 9074 Category: Tag:

OstroVit Krill Oil je dodatak prehrani u softgel kapsulama koje sadrže Antarctic-Krill ulje. Riječ je o mješavini nezasićenih masnih kiselina EPA i DHA iz skupine Omega-3, fosfolipida i astaksantina – karotenoida koji se smatra jednim od najboljih antioksidansa. Astaksantin je bez sumnje učinkovit protuupalni lijek. Trenutno se smatra jednim od najjačih antioksidansa. Pokazujući snažan antioksidativni učinak, uklanja višak opasnih slobodnih radikala iz ljudskog tijela. Stimulira imunološki sustav, podupirući prirodne procese u borbi protiv raznih infekcija. On je “prirodni štit” za naše tijelo od štetnog UV zračenja. Njegovu visoku dostupnost diktira sadržaj masnih kiselina u obliku fosfolipida (masne kiseline s fosfatnom skupinom). Ovaj dodatak je idealan za svakoga tko ima povećanu potrebu za EFA, odnosno esencijalnim nezasićenim masnim kiselinama iz omega 3 skupine kako bi podržao zdarvlje srca i krvožilnog sustava.

Ono po čemu ulje krila dobiva na posebnosti su uglavnom fosfolipidi, odnosno skupine organskih kemijskih spojeva, lipida, koji uz glicerol i ostatke viših masnih kiselina sadrže ostatak fosforne kiseline. Omega 3, odnosno uglavnom EPA i DHA kiseline, podržavaju pravilan rad krvožilnog sustava i mogu pomoći u smanjenju triglicerida u krvi.

Može podržati smanjenje masnog tkiva. Podržava procese koji reguliraju rad našeg imunološkog sustava

Uzmite 1 porciju (1-2 kapsule) dnevno, po mogućnosti uz obrok.

1 serviranje sadrži:

1000mg ulja od čega 200mg omega 3 masnih kiselia(120mg EPA, 80mg DHA), 100mg fosfolipida i 200mcg asstaksantina

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao nadomjestak (zamjenu) za raznoliku prehranu. Preporučuju se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte uzimati ako ste alergični na neki od sastojaka. Djeca, trudnice i dojilje bez savjetovanja ne smiju uzimati proizvod. Čuvati izvan dohvata djece.

Proizvod može sadržavati mlijeko (uključujući laktozu), kikiriki, druge orašaste plodove, sjemenke sezama, zob, jaja, rakove, ribu.

Proizvodi: Ostrovit, EU

NEMA NA ZALIHI