Biotin PLUS (cink,selen,folna k.) 100 tableta Ostrovit

Najniža cijena: 8,79
Snižena cijena: 5,50

-visoke doze BIOTINA
-osim biotina po 1 tableti zadovoljavaju se dnevne potrebe za cinkom, selenom i folnom kiselinom
-Cink pikolinat, seleno-metionin organski oblici minerala za maksimalnu iskoristivost!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Biotin PLUS je doista vrhunski ALLinONE dodatak prehrani u tabletama koji sadrži biotin, selen, cink i folnu kiselinu. Biotin, cink i selen pomažu u održavanju zdrave kose, zdrave kože i zdravih noktiju. Folati doprinose obnovi DNA. OstroVit Biotin PLUS je potpuni sveobuhvatni pripravak koji nadopunjuje nedostatke vrijednih minerala/vitamina u vašoj prehrani.

To je dodatak prehrani namijenjen ženama koje žele brinuti o zdravom izgledu svoje kose, kože ili noktiju. Idealan kompleks minerala, t.j. biotin, cink, selen, podržava regeneraciju tkiva i čini da se ponovno osjećate posebno. Dodavanje folne kiseline posebno je važno za trudnice, jer pomaže u oblikovanju majčinih tkiva tijekom ranih faza trudnoće.
Biotin (vitamin B7) – organski kemijski spoj iz skupine vitamina koji se otapaju u vodi. Može se ekstrahirati iz životinjskih i biljnih organizama. Ono što je važno, to je koenzim za izgradnju enzima važnih za naše tijelo. Neizravno sudjeluje u procesu glukoneogeneze i Krebsovom ciklusu. Podržava procese regeneracije kože i kose, što je idealno za žene koje brinu o svom izgledu i zdravlju.
Cink – element koji je jedan od esencijalnih minerala u ljudskoj prehrani. Ima značajnu ulogu kao sastavni dio desetaka različitih enzima. Nalazi se uglavnom u mesnim proizvodima i jajima, kamenicama, ribi i mahunarkama. Istraživanja sugeriraju da niske razine cinka mogu smanjiti osjetljivost na inzulin, ali i visoke razine testosterona. Cink najčešće “napušta” naše tijelo znojem, zbog čega je suplementacija ovog minerala toliko važna za sportaše koji nedovoljno opskrbljuju cinkom svoj organizam. Nedostatak cinka može se očitovati u lezijama kože kao što su akne ili ulceracije.
Selen – neophodan mineral za naše tijelo. Javlja se i u organskom i u anorganskom obliku. Selen ima neprocjenjivu ulogu u tijelu – neophodan je za pravilan rad enzima, pomaže u uklanjanju slobodnih radikala te štiti stanice i crvene krvne stanice od njihovog toksičnog djelovanja. Pomaže u održavanju zdrave kose i noktiju, regulira pravilan rad imunološkog sustava, zaslužan je za zdravu štitnjaču, pa čak i za pravilan tijek spermatogeneze.
Folna kiselina – esencijalni je vitamin koji se često naziva vitaminom B9. Folna kiselina je kemijski spoj biljnog podrijetla. Ima važnu ulogu u rastu novorođenčadi i kao bitan spoj koji pridonosi pomoći ženama koje planiraju zatrudnjeti. Uzimanje suplemenata s folnom kiselinom u trudnica može biti nužnost, jer je folna kiselina termički nestabilna i razgrađuje (umire) tijekom termičke obrade, t.j. tijekom kuhanja, pečenja ili prženja.

Uzmite 1 obrok (1 tableta) dnevno.

Aktivni sastojci na porciju % RI*
Biotin 2500 µg 5000
Cink 15 mg 150
Selen 100 µg 182
Folna kiselina 800 µg 400

OSTALE INF.

Proizvod je namijenjen odraslima. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao zamjenu (zamjenu) za raznoliku prehranu. Preporuka su uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte uzimati ako ste alergični na neki od sastojaka.Čuvati izvan dohvata djece. Primjena kod trudnica nakon savjetovanja s liječnikom.

Sastojci: Sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza; cink pikolinat (cink), škrob, L-selenometionin (selen), sredstva protiv zgrušavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicij dioksid; D-biotin (biotin), pteroilmonoglutaminska kiselina (folna kiselina).

Alergeni:  Može sadržavati tragove mlijeka(laktoza),soju, jaja, sezam, školjkaše, ribu zbog prerade u istom postrojenju-

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama te osobama koje su preosjetljive na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Prije uzimanja savjetujte se sa liječnikom/ljekarnikom/nutricionistom.

AKCIJA