L-carnitine HCL+zeleni čaj 100 kapsula, Evolite

12,61

*L-carnitine + ekstrakt zelenog čaja
*podržava procese mršavljenja
*poboljšava koncentraciju
*smanjuje osjećaj umora
*smanjuje razinu kortizola

Nema na zalihi

EVOLITE ACETIL L-KARNITIN HCL + ZELENI ČAJ je dodatak koji sadrži kombinaciju acetil-L-karnitina i zelenog čaja. Podržava pamćenje, koncentraciju i smanjuje osjećaj umora. Osim toga, smanjuje razinu kortizola – hormona stresa, regulira probavne procese i snižava krvni tlak.

EGCG – jaka antioksidativna tvar koja se nalazi u ekstraktima zelenog čaja. Njegovo snažno antioksidativno djelovanje koristi se u sportskim suplementacijama i pripravcima za promicanje zdravlja. Ekstrakt se koristi kao dodatak u sagorjevačima masti a poboljšava i osjetljivost na inzulin.

Acetil L-karnitin – je acetilirani oblik L-karnitina. Najpoznatija je i najprodavanija komponenta koja utječe na metabolizam tj. oksidaciju/sagorijevanje masti. Pokazuje metaboličke, antioksidativne i neuroprotektivne učinke. Njegova primjena utječe na inzulinsku osjetljivost tkiva i na pojačano sagorijevanje dugolančanih masnih kiselina čime se oslobađa tj. troši energija. Iz tog razloga neki ga koriste i kao dodatak prehrani koji poboljšava sportske performanse. Ima jak termogeni učinak te smanjuje osjećaj umora i njegovu percepciju.

Sastav: 1 kapsula sadrži:
Acetil-L-karnitin HCL – 300 mg
Zeleni čaj – 100 mg uključujući:
Polifenoli – 98 mg
Katehini – 80 mg
EGCG – 50 mg
Kofein – 3 mg

OSTALE INF.

Upotreba: Konzumirajte 1 kapsulu jednom dnevno.
Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod se ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Pripravak nije namijenjen djeci, trudnicama i dojiljama. Prije uzimanja konzultirati se s liječnikom! Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o., Ante Starčevića 3, 40000 Čakovec, Hrvatska

Zemlja porijekla: Evolite Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI