L-carnitine 1000 60kap 7Nutrition

10,50

L-karnitin sudjeluje u metabolizmu lipida/masti, podržava proces proizvodnje energije iz masti djelujući kao specifičan transporter masnih kiselina u stanične organele zvane mitohondriji, gdje se događa oksidacija masnih kiselina ili popularno zvano sagorijevanje masnih kiselina

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 13040 Categories: , Tag:

Visoko dozirani L-karnitin 7Nutrition pomaže kod mršavljenja, ali poboljšava i sportsku izvedbu te se često dodaje i u tzv. preworkout proizvode.
L-karnitin sudjeluje u metabolizmu lipida/masti, podržava proces proizvodnje energije iz masti djelujući kao specifičan transporter masnih kiselina u stanične organele zvane mitohondriji, gdje se događa oksidacija masnih kiselina ili popularno zvano sagorijevanje masnih kiselina. L-karnitinu također se pripisuje blagotvorno djelovanje na smanjenje umora i bolja regeneracije nakon fizičke aktivnosti.

L-karnitin definitivno je najpoznatiji proizvod koji se koristi u te svrhe. Ne trebate imati nikakav strah od korištenja ovog dodatka prehrani, jer je L-karnitin našem tijelu potpuno poznata prirodna komponenta koju u nekoj količini naše tijelo i samo proizvodi.

Upotreba: 1 do 2 kapsule dnevno, najbolje prije fizičke aktivnosti ili ujutro

Sastav na 1 kapsulu: 1000mg L-karnitin tartarat od čega 680mg čisti L-karnitin

OSTALE INF.

Ostali sastojci: L-karnitin tartarat, HPMC celulozna kapsula.

Oprez: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne preporuča se trudnicama, dojiljama i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Namijenjeno zdravim i aktivnim pojedincima! Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Proizvodi: 7Nutrition, EU