Micellar Casein ( KAZEIN ) Vanilija, 1kg, 7Nutrition

29,50

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 7835 Categories: , Tag:

Tzv. micelarni kazein je oblik kazeina koji se najčešće proizvodi procesom mikrofiltracije, najpopoularniji je oblik kazeina kao dodatka prehrani jer se sporo probavlja što znači da se aminokiseline sporije otpuštaju i kroz duži vremenski period hrane naše mišiće. Kompleksan je izvor aminokiselina i sadrži sve esencijalne aminokiseline. Esencijalne su one koje trebamo svaki dan unjeti u naš organizam kroz prehranu ili dodatke prehrani kako bi organizam optimalno funkconirao. Idealan je dodatak prehrani kod svakog pojedinca koji želi dobiti na mišićnoj masi, ali pametno ga je koristiti i kroz period gubitka masnog tkiva jer kazein izaziva dugotrajan osjećaj sitosti upravo zbog sporije probave. Kazein se is tog razloga najšećše uzima prije spavanja kako bi se aminokiseline kontinuirano otpuštale u krvotok i djelovale na izgradnju, regeneraciju ili očuvanje mišićne mase. Pokazalo se da pojedinci koji uzimaju kazein prije spavanja imaju do 30% višu sintezu proteina nego placebo grupa.
Upotreba: 1 serviranje 30g (3mjerice) izmiksati sa 250ml vode i odmah popiti. Nutritivne informacije na 100g: energija: 368kcal, masti: 2,8g od kojih 1,9g zasićene, bjelančevine 72g, sol: manje od 0,1g,

 

OSTALE INF.

Ostali: sastojci: micelarni kazein 77g, koncentrat proteina sirutke 8,7g, hidrolizirani škrob: 7,4g, dekstorza 4,6g Sastav: 77% micelarni kazein(iz mlijeka), 8,7% koncentrat sirukte(iz mlijeka), 7,4% hidrolizirani škrob iz kukuruza, 4,6% dekstroza, stabilizator E414, emulgator: sojin lecitin/ lecitin iz suncokreta, bezmasni kakao prah (za čokoladne okuse), zaslađivać: sukraloza. Može sadržavati tragove orašastih plodova i jaja Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama pojedincima koji pate od bolesti jetre ili bubrega ili su preosjetljivi na neki od sastojaka. Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu od dohvata djece. Ne prekoračiti preporučene dneve doze.
Proizvođač: 7Nutrition, EU
Stavlja na tržište: Nutriteka d.o.o. Ante Starčevića 3, Čakovec