TESTO WHEY protein izolat / koncentrat 1800g

55,00

-whey protein vrhunske kvalitete
-kombinacija najkvalitetnijeg izolata i koncentrata
-visokih 25g po serviranju!
-uz dodatak komponenata zaduženih za optimizaciju testosterona!
-brži rast i oporavak mišićne mase
-visok udio BCAA
-sadrži Ashwagandhu, gnseng i DAA test booster

Clear
Besplatna dostava


Šifra: 9192 Categories: , , Tag:

Kada govorimo o proizvodnji whey proteina, iz V-shape-a su odlučili otići korak dalje te dodatno obogatiti whey protein iznimno traženim i potentnim sastojcima.

100% proteinskog udjela dolazi iz najkvalitetnijeg izvora tj sirutke. Osim toga kombinacijom iznimno čistog i biološki visoko vrijednog whey protein izolata u kombinaciji standardnim koncentratom dobiven je visoki udio proteina od preko 83g na 100g! A sadržaj masti i šećera manji je od 1,5g na serviranje!

Ovako visoki udio proteina i čistoća omogućiti će maksimalno brzu apsorpciju kada su vašim mišićima aminokiseline za regeneraciju i rast novog mišićnog tkiva najpotrebnije!

No, ovaj protein od ostatka konkurencije na tržištu ističe se dodatkom komponenata koje se koriste za povećanje i optimizaciju testosterona!

Svako serviranje od 30g sadrži preko 500mg  D-asparaginske kiseline (DAA), 200mg sibirskog ginsenga i 80mg ashwagandhe.

DAA ili D-asparaginska kiselina ili skraćeno D.A.A. vrlo je učinkovit i siguran pojačivač testosterona. Pripada neesencijalnim aminokiselinama te služi kao aktivator/signal za stvaranje testosterona. Potpuno je legalna i prirodna alternativa povećanja razine testosterona, a mehanizam djelovanja je sličan kao kod luteinizacijskog hormona, stimulira se jače lučenje/sekrecija testosterona. Zahvaljujući višim razinama testosterona, postiže se brži rast i razvoj mišićne mase, brže se oporavljamo i izdržljiviji smo, isto tako dolazi do povećanja libida.

Ginseng i ashwagandha također doprinose hormonskom balansu i njegovoj regulaciji iz kojeg zapravo proizlaze mnogi drugi benefiti. Ginseng i ashwagandha također imaju utjecaj na povišenje razine testosterona te time posredno doprinose i poboljšanju fizičkih performansi.

Sastav na serviranje od 30g(1 mjerica)
Energija: 494kJ/118kcal
Masti: 1,4g od kojih 0,4g zasićene
Ugljikohidrati: 1,4g od kojih šećeri 1,4g
Bjelančevine: 25g
sol:0,15g

Upotreba: 1 mjericu rastopiti u 250ml vode i popiti jednom dnevno. Idealno nakon treninga. Ne preporučamo korištenje više od 60g dnevno(2 mjerice bi bilo opimalno dnevno korištenje)

 

 

 

Dodatne informacije

Okus

Čokolada, Cookies and cream

OSTALE INF.

Upozorenja: Prije korištenja ovog proizvoda, konzultirati se s liječnikom! Proizvod je namijenjen zdravim i aktivnim pojedincima . Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, djeci i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece u dobro zatvorenoj ambalaži. Ne prekoračiti preporučena dnevna serviranja!

Ostali sastojci: : kakao (za čokoladne okuse), limunska kiselina (za okus jagode), zgušnjivač : natrijeva sol karboksimetilceluloze, sukraloza, acesulfam K, D-asparaginska kiselina, ashwagandha (Withania somnifera), ekstrakt korijena sibirskog ginsenga(Eleutherococcus senticosus),bojila: ekstrakt crne mrkve (za okus vanilija i borovnica), ekstrakt cikle(za okus banana-jagoda,kava,malina,jagoda sladoled,jogurt trešnja,vanilija borovnica), karoteni, karamela. Koncentrat proteina sirutke i izolat proteina sirutke iz mlijeka.

Proizvedeno u EU za V-shape supps UAE.