Whey protein jagoda 2kg, FA

46,32

‘-fantastičan i pun okus čokolade
-kompletan spektar BCAA I EAA aminokiselina
-odlična cijena
-super topivost
-iznimno lagani i pitki proteini
-idealan za miješanje sa zobenima, grizom…

Nema na zalihi

Šifra: 9088 Categories: , Tag:

WHEY PROTEIN shake  je visokokvalitetni proteinski proizvod koji daje najkvalitetniji koncentrat proteina sirutke. Svaka aktivna osoba shvaća da su proteini jedan od najvažnijih nutrijenata za sve sportaše i aktivne ljude, posebno za one koji su uključeni u dugotrajne treninge snage ili treninge izdržljivosti visokog intenziteta.  Zahvaljujući brzini apsorbcije savršen je odabir nakon treninga ili bilo koje aktivnosti, ali i nadopuna proteinima tijekom dana. Korištenje proteina sirutke i opskrba tijela svakodnevnim aminokiselinama od vitalnog su značaja za povećanje sinteze mišićnih proteina za veću veličinu i snagu mišića.
Izgradnja čiste mišićne mase zahtjevan je posao. Spriječit će vaše tijelo od utjecaja kataboličkih reakcija štetnih za mišiće te će vas opskrbiti osnovnim građevinskim komponentama koje će povećati učinkovitost vaših treninga.

 Protein mliječne sirutke je tzv. kompletni protein jer opskrbljuje tijelo sa svim aminokiselinama, uključujući i 9 aminokiselina koje tijelo ne može sintetizirati te ih je korisno unositi kroz dodatke prehrani (histidin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, izoleucin, treonin, triptofan, valin). Namijenjen je pojedincima koji žele izgraditi čistu mišićnu masu. Zbog niskih udjela masti i šećera pogodan je za korištenje kod onih koji žele izgubiti masno tkivo. Bogat aminokiselinski sastav osigurava anaboličke efekte u tijelu te tako djeluje i anti-katabolički.

Iznimno je biološki vrijedan s visokom biodostupnošću što znači da ga organizam efikasno iskorištava. Sadrži BCAA(aminokiseline razgranatoga lanca) i druge esencijalne i neesencijalne aminokiseline koje je potrebno unositi u naš organizam svaki dan. Fizička aktivnost,  posebno intenzivna fizička aktivnost povećava potrebu organizma za aminokiselinama kako bi se osigurao optimalan oporavak, rast i razvoj novog mišićnog tkiva. Također mnoga istraživanja pokazuju da proteini sirutke sadrže imunoglobuline koji imaju važnu ulogu i jačaju naš imunuloški sustav. Ovaj proizvod možete koristiti i kao odličan alat kod gubitka masnog tkiva jer ćete po serviranju unijeti visok sadržaj proteina uz minimalne količine masti i ugljikohidrata. Ovaj proizvod je dodatak prehrani te ne zamjenjuje balansiranu prehranu.

Upotreba: Pomiješati 30 g praha (1 mjerica) u 250 ml vode ili  mlijeka. Konzumirati nakon treninga te po potrebi za nadopunu dnevnog unosa proteina.

1 mjerica 32 grama

energija: 123kcal
Proteini 20g
Ugljikohidrati  6,4g
od toga šećer 6,4g
Masti 1,9g
od toga zasićene 1,2g
kalcij 130mg
fosfor  130mg
Sol 0,15g

 

OSTALE INF.

UPOZORENJE!
Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu i balansiranu prehranu! Bez savjetovanja ne preporuča se trudnicama, dojiljama te osobama koje su preosjetljive na neki od sastojaka. NE prekoračiti preporučene doze! Čuvati od dohvata djece u dobro zatvorenoj ambalaži na sobnoj temperaturi!

Ostali sastojci: koncentrat proteina sirutke (iz mlijeka), kakao(za čokoladne okuse), stabilizator E466, aroma, sol, tvar protiv zgrudnjavanja:E551, sukraloza, acesulfam K,

Podrijetlo: Proizvedeno u EU za Fitness Authority
Na tržište u RH stavlja: Nutriteka d.o.o.

NEMA NA ZALIHI