Kreatin Malat 350kapsula 7Nutrition

29,90

-snaga, eksplozivnost i razvoj mišićne mase, smanjuje umor/iscrpljenost
-brži oporavak/regeneracija
-važan za brzinu i snagu
-osim u teretani, super je efikasan i za timske sportove
-podiže vaše performanse na višu razinu!
-za osobe koje imaju problema s običnim kreatin monohidratom
-super cijena i veliko pakiranje(350 kapsula)

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Categories: , Tag:

Kreatin malat je jedinstvena struktura u kojoj se kreatin veže na malatnu (jabučnu kiselinu) za efikasnije iskorištenje.  Iznimno je efektivan za povećanje eksplozivnosti i snage, toniranosti tj. obujma mišića i brže regeneracije između radnih serija u teretani ili kod sportova kao što su intervalno trčanje, plivanje, timski sportovi i slično.

Tri kreatin malat najčešće uopće ne izaziva probleme s želucem, nadutost i slične simptome kod osoba kod kojih običan kreatin monohidrat pravi te probleme. Brzo se apsorbira povećava energiju tj. tvorbu ATP-a i regeneraciju.

Pokazalo se da tri-kreatin-malat ima i bolju topivost od uobičajenog kreatina. Sve ostalo vrijedi isto kao i za standardni kreatin monohidrat.

Upotreba:
1 kapsula sadrži 1100mg TRI KREATIN MALATA, preporučuje se uzimati 3-5 kapsula dnevno, najbolje prije/ nakon fizičke atkivnosti ili na dane odmora, odmah ujutro.
Sastav na punu dozu(5 kapsula): 5500mg tri kreatin malata

OSTALE INF.

Ostali sastojci: Tri-kreatin-malat, HPMC celulozna kapsula

Upozorenje: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom

Proizvodi: 7Nutrition, EU