Beta Alanin natural 250g 7Nutrition

11,90

Povećanje izdržljivosti i učinkovitosti treninga
-Smanjenje zakiseljavanja mišića i odgađanje umora mišića, osobito visokog intenziteta
Ergogeni učinak – poboljšanje sportskih performansi
POBOLJŠAVA KAPACITET ZA AEROBNU IZVEDBU I SNAGU SKELETNIH MIŠIĆA
-DOPRINOSI OSJEĆAJU NAPUMPANOSTI MIŠIĆA I PUNOĆE MIŠIĆA

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Beta alanin 250g pure je proizvod koji sadrži najkvalitetniji beta alanin i dodatak taurina. Beta alanin je prekursor karnozina – važnog dipeptida sa svojstvima puferiranja, keliranja i antioksidansa.

Taurin* nadopunjuje puferski potencijal beta alanina, regulira ravnotežu vode i elektrolita te poboljšava funkcioniranje živčanog, mišićnog i kardiovaskularnog sustava.

Njegova dodatna suplementacija koristi se kod osoba s povećanom tjelesnom aktivnošću zbog potpore procesu povećanja razine karnozina u mišićima. To zauzvrat može smanjiti zakiseljavanje mišića i odgoditi umor mišića tijekom vježbanja visokog intenziteta, čime se poboljšava kapacitet vježbanja i fizička izvedba. Beta-alanin također može podržati rast nemasne tjelesne mase.
Beta alanina je univerzani dodatak koji može pomoći gotovo u svim sportovima, sve od fitnessa do biciklizma, trčanja, plivanja…

Upotreba: 1 mjerica (3g) prije treninga, rastopiti u vodi/soku u shakeru
1 mjerica sadrži: 2400mg beta alanina i 600mg taurina

OSTALE INF.

Upozorenje: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Bez savjetovanja ne preporuča trudnicama, dojiljama i ne preporuča se osobama mlađim od 16 godina! Čuvati od dohvata male djece u zatvorenoj ambalaži. Namijenjeno zdravim i aktivnim pojedincima! Ne koristiti ukoliko ste alergični na neki od sastojaka.

Sastojci:90% beta alanina, taurin

Proizvodi: 7Nutrition, EU