BCAA Master 500g Limun, 7Nutrition

21,10

Doprinosi mišićnom oporavku i rastu mišića

Odličan okus

Obogaćeno citrulinom i glutaminom za bolji pump i oporavak

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 15305 Categories: , Tag:

7Nutrition BCAA pomoći će u izgradnji i očuvanju mišićne mase konstantnim dotokom anaboličkih aminokiselina u Vaše mišiće. Aminokiseline razgranatog lanca (leucin, izoleucin, valin) pripadaju skupini esencijalnih aminokiselina ili drugim riječima naše tijelo ih ne može samo proizvesti već ih trebamo unijeti u naš organizam. Grade oko 30% mišićnog tkiva te su važne za sportaše koji žele izgraditi ili očuvati što više mišićne mase, a u ovako slobodnom obliku brže se apsorbiraju u krvotok. BCAA, a posebno leucin ima u našem tijelu funkciju aktiviranja kompleksnog staničnog mehanizma koji najjendostavnije rečeno prenosi poruku za izgradnju mišićnog tkiva. BCAA kao takve smatramo svojevrsnom antiakataboličkom formulom.

Ovaj BCAA kompleks dodatno je obogaćen glutamin i citrulinom za jači anabolički učinak i brži oporavak te je zapravo idealan i za konzumaciju tokom treninga jer citrulin pridonosi boljoj prokrvljenosti i mišićnom pumpu!

Upotreba: 10g rastopiti u 200-300ml vode jednom dnevno. Idealno nakon treninga ili kroz trening.
Sastav na serviranje:
Leucin 2,5g
L-isoleucin 1,25g
L-valin 1,25g
L-glutamin 3g
Citrulin malat 1g

OSTALE INF.

Ostali sastojci: L-leucin, L-glutamin, citrulin malat, L-valin, L-soleucin, limunska kiselina, sukraloza, aroma

Upozorenje: dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Ne preporuča se trudnicama, dojiljama i djeci. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze.

Proizvodi: 7Nutrition, EU

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec