BOMB 480g (IMPROVED) Pre-workout, naranča, 7Nutrition

28,90

6200mg citrulina!!

5000mg AAKG!!

200mg kofein!

16 aktivnih komponenata

izdržljivost, pump, fokus!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 10362 Categories: , Tag:

Naš već dobro poznati pre-workout BOMB od sada u mega pakiranju od 480g i sa još luđom formulacijom!

Iznimno dozirana nova formulacija ovog proizvoda, zadovoljiti će i najzahtjevnije konzumente! Visoke doze citrulin-malata, arginina AAKG, betaina, beta-alanina, karnitina te desetak ostalih aktivnih sastojaka nositi će Vas i kroz najnapornije, najeksplozivnije i najduže trenažne procese!

Bomb-a je osmišljena kao iznimno jak pojačivač mišićnih pumpova tj. prokrvljenosti i vaskularnosti. Kombinacija njenih sastojaka osigurava iznimnu prokrvljenost, izdržljivost i fokusiranost! Komponente kao što su citrulin i arginin osigurati će jače stvaranje dušikovog monoksida i opuštanje krvnih žila što dovodi do jače izražene vaskularnosti, beta alanin iznimno utječe na izdržljivost što znači da ćete moći trenirati i duže i intenzivnije, kofein najviše utječe na fokus tj koncentraciju a povišene doze karnitina također djeluju kao dobar stimulans jer se otpušta energija iz masnih zaliha te također možemo pričati i o jačem tzv. fat-burn efektu!

Ovo je doista jedna profesionalna zaokružena matrica komponenata gdje se kod formuliranja mislilo na sve aspekte treninga.

Upotreba: izmiješati 5g proizvoda (za početnike) ili sve do 20g proizvoda (za napredne vježbaće) u 150-200ml vode i konzumirati 20 minuta prije treninga!

Sastav na punu dozu(20g):

citrulin malat 6200mg

arginin AAKG 5000mg

Betain hidroklorid 1500mg

kofein 200mg

acetil L-karnitin HCL 1300mg

glicerol monostearat 1000mg

L-tirozin 750mg

GABA 500mg

D-glukoronolakton 150mg

Ekstratk rodiole(Rhodiola rosea L.) 150mg

L-Norvalin 100mg

ekstrakt šisandre(Schisandra chinensis L) 100mg

ekstrakt astragalusa(Astragalus L.) 100mg

Ashwagandha(Withania Somnifera) 50mg

Magnezij 30mg

Ekstrakt crnog papra(95% Piper Nigrum) 10mg

vit B3 5mg (31% dnevnih potreba)

vit B6 820mcg (59% dnevnih potreba)

vit B12 1mcg (40% dnevnih potreba)

 

 

OSTALE INF.

Sastojci:

AAKG, Beta-alanin, L-citrulin malat, AAKG (L-arginin-alfa-ketaglutarat), betain HCL, acetil L-karnitin, glicerol monostearat, L-tirozin, GABA (gama-aminobutirna kiselina), kofein, magnezij Sredstvo za bojenje: beta-karoten, ekstrakt Rhiodiola Rosea, D-glukuronolakton, L-Norvalin, ekstrakt kineske šisandre, ekstrakt astragula, zaslađivač: inulin, sukraloza, Beta Vulgaris Pulvis, ekstrakt Ashwagandha, ekstrakt crnog bibera (Piper Nicagrum) Agensi: silicij dioksid, vitamin PP (nikotinamidij), vitamin B6 (piridksin hidroklorid), vitamin B12 (cijanokobalamin).

Upozorenje: Bez savjetovanja sa stručnom osobom, ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, osobama osjetljivim na neki od sastojaka i mlađim od 18 godina. Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu i balansiranu prehranu. Proizvod sadrži kofein! Čuvati u zatvorenoj ambalaži na tamnom mjestu i od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze!

Proizvodi: 7Nutrition EU

Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o. Čakovec!