L-Glutamin extreme 500g, FA

19,78

‘-brz oporavak

-zdravlje probavnog trakta

-obogaćen taurinom i vitaminom B6

-smanjuje umor!

Nema na zalihi

Šifra: 8969 Categories: , Tag:

Mišićno tkivo građeno je najviše od proteina, proteini od aminokiselina, a aminokiselina koja je najviše zastupljena je upravo L-glutamin i to preko 50% od ukupnih aminokiselina. Iz tog razloga ovu aminokiselinu nazivamo i “recovery amino” tj aminokiselina za oporavak jer učinkovito pomaže pri obnovi mišićnog tkiva. Osim što utječe na sintezu proteina te sprječava oksidaciju nekih drugih aminokiselina, smanjuje znakove i simptome umora.

Ova aminokiselina ima jako pozitivno djelovanje i na probavni sustav, brzo i učinkovito hrani stanice probavnog sustava te ih tako obnavlja, a važna je i za optimalan razvoj nekih imunoloških stanica. L-glutamin je jednostavno odličan izbor ako se bavite intenzivnom tjelovježbom i želite poboljšati svoje zdravlje.
Upotreba: 5 do 10g dnevno uz čašu vode/soka ili dodano u proteinski shake.

Na serviranje od 5g sadrži: 4,5g L-glutamina, 0,5g taurina i 1mg(71% dnevnih potreba) vitamina B6

 

OSTALE INF.

Upozorenje: dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu, ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene doze. Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i dejci!

Proizvodi: Fitness Authority EU

NEMA NA ZALIHI