Micelarni kazein (casein) 1,8kg čokolada, Applied

65,00

Vrhunski micelarni kazein
-više od 24,2g proteina po serviranju!
-dodatak probavnih enzima(laktaza, proteana, amilaza, celulaza)
-dodatak probiotika
-savršen za oporavak i izgradnju mišićne mase
-odličan izbor na redukcijskoj prehrani za očuvanje mišića i gubljenje masti!
više od 5,2g BCAA na serviranje!

Besplatna dostava


Vrhunski micelarni kazein, savršenog čokoladnog okusa s čak više od 24,2g proteina po serviranju, samo 1 gram šećera i manje od 1g masti!!

Ovaj kazein se od konkurencije ističe dodatkom probavnih enzima te dodatkom probiotika! (Lactospore -Bacillus Coagulans) što mu daje dodatnu vrijednost.
Općenito o kazeinu:
Tzv. micelarni kazein je oblik kazeina koji se najčešće proizvodi procesom mikrofiltracije, najpopularniji je oblik kazeina kao dodatka prehrani jer se sporo probavlja što znači da se aminokiseline sporije otpuštaju i kroz duži vremenski period hrane naše mišiće. Kompleksan je izvor aminokiselina i sadrži sve esencijalne aminokiseline.
Esencijalne su one koje trebamo svaki dan unijeti u naš organizam kroz prehranu ili dodatke prehrani kako bi organizam optimalno funkcionirao. Idealan je dodatak prehrani kod svakog pojedinca koji želi dobiti na mišićnoj masi, ali pametno ga je koristiti i kroz period gubitka masnog tkiva jer kazein izaziva dugotrajan osjećaj sitosti upravo zbog sporije probave.
Kazein se iz tog razloga najčešće uzima prije spavanja kako bi se aminokiseline kontinuirano otpuštale u krvotok i djelovale na izgradnju, regeneraciju ili očuvanje mišićne mase. Pokazalo se da pojedinci koji uzimaju kazein prije spavanja imaju do 30% višu sintezu proteina mišića nego placebo grupa tj oni koji nisu unosili kazein.

Upotreba: 30g (otprilike 2 mjerice) rastopiti u 400ml vode/mlijeka, najbolje prije spavanja. Koristiti maksimalno 2 puta dnevno!

Nutritivne informacije na serviranje(30g)
Energija: 438kJ/103kcal
masti: 0,82g od kojih 0,38g zasićene
Ugljikohidrati: 1,21g od kojih 1,07g šećeri
Bjelančevine 24,23g
sol: 0,06g

 

 

OSTALE INF.

Sastojci: 89% micelarni kazein(iz mlijeka), kakao prah, aroma, ksantan guma(zgušnjivać), Lactosopore-Bacillus Coagulans, sladilo(sukraloza, steviol glikozid), probavni enzimi(DigeZyme-amilaza, proteaza, celulaza, laktaza)

Oprez: Namijenjeno zdravim i aktivnim pojedincima! Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama te pojedincima preosjetljivim na neki od sastojaka. Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu od dohvata djece u zatvorenoj ambalaži. Ne prekoračiti preporučene dnevne doze serviranja.
Proizvodi: Applied Nutrition, Knowsley UK