Selen 200mcg 220 tableta, Ostrovit

10,79

Visoko vrijedan oblik selena (seleno metionin)
-visoke doze i odlična iskoristivost
-1 tableta dnevno!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 8754 Categories: , , Tag:

Selen je neophodan mineralni sastojak za naše tijelo. Postoji i u organskom i u anorganskom obliku. U tijelu igra neprocjenjivu ulogu – neophodan je za pravilan rad enzima, pomaže u uklanjanju slobodnih radikala te štiti stanice i crvene krvne stanice od njihovog toksičnog djelovanja. Pomaže u pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava.
Izvor selena u aktivnom obliku L-selenometionina.
Selen je element u tragovima koji utječe na pravilan rad gotovo cijelog organizma. Pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa, pomaže u pravilnom radu štitnjače. Također pomaže da vaša kosa i nokti budu zdravi te doprinosi pravilnom tijeku spermatogeneze.

Sastojci: Sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza; škrob, sredstva protiv zgrušavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicij dioksid; metilkobalamin (vitamin B12).

Uzmite 1 serviranje (1 tableta) dnevno. Sadrži 200mikrograma selena što je 364% dnevnih potreba!

Aktivni sastojci Na porciju % RI*
Selen 200 µg 364

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao zamjenu (zamjenu) za raznoliku prehranu. Preporuka su uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte uzimati ako ste alergični na neki od sastojaka. Djeci, trudnicama i dojiljama preporuča se savjetovanje s liječnikom/ljekarnikom prije uzimanja. Čuvati izvan dohvata djece.

Sastojci: Sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza; škrob, L-selenometionin (selen), sredstva protiv zgrušavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicij dioksid.

Alergeni: Proizvod može sadržavati tragove orašastih plodova, te tragove mlijeka (uključujući laktozu), soje, sjemenki sezama, zobi, jaja, rakova, ribe koji se prerađuju u istom postrojenju.

Proizvodi: Ostrovit Nutrition, EU