Vitaminall, 20 šumećih tableta

3,45

Nema na zalihi

VITAMINALL VITAMINI & MINERALI sveobuhvatni su pripravak koji zadovoljava tjelesne potrebe za vitaminima i mineralima u obliku lako otapajuće šumeće tablete s okusom naranče.
VitaminALL s izvrsnim pjenušavim okusom naranče
Nadoknađuje nedostatak vitamina i minerala
Poboljšava regeneraciju nakon intenzivnih vježbi
Razvijeno imajući u vidu potrebe svih aktivnih pojedinaca
Pomaže u održavanju optimalne razine energije, dobrobiti i zdravlja

Vitamin C
– pomaže u održavanju pravilnog rada imunološkog sustava tijekom i nakon intenzivnog vježbanja te pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

B vitamini
– povećavaju proizvodnju energije i poboljšavaju adaptivne sposobnosti tijela, a istovremeno podržavaju pravilno funkcioniranje živčanog i imunološkog sustava.

Vitamin E
– u narodu poznat kao “vitamin mladosti”, savršeno štiti ljudsko tijelo od slobodnih radikala – ima antioksidativna svojstva, što je važno za održavanje mladosti tjelesnih stanica i ljepotu tijela.

Vitamin A
– štiti kožu, sluznicu, kosu i zube. Poboljšava vidnu oštrinu i štiti tijelo od učinaka sunčanja ili tamnjenja u solariju.

vitamin D3
– pomaže u pravilnom funkcioniranju mišića, ali i u pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava.

magnezij
– doprinosi smanjenju umora i umora te održavanju ravnoteže elektrolita.

kalcija
– pomaže u pravilnom funkcioniranju mišića, pomaže u održavanju pravilnog prijenosa živaca. Potrebno je za održavanje zdravih kostiju i zuba.

cinkov
– pomaže u održavanju odgovarajuće kiselinsko-bazne ravnoteže i pomaže u održavanju odgovarajuće razine testosterona u krvi.

željezo
– pomaže u pravilnoj proizvodnji crvenih krvnih stanica i hemoglobina. Doprinosi održavanju pravilnog energetskog metabolizma. Pomaže u pravilnom transportu kisika u tijelu i u održavanju ispravnih kognitivnih funkcija.

mangan
– doprinosi održavanju pravilnog energetskog metabolizma i zdravih kostiju. Također pomaže u pravilnom stvaranju vezivnog tkiva i štiti stanice od oksidativnog stresa.

bakar
– pomaže u održavanju ispravnog stanja vezivnog tkiva i pravilnoj pigmentaciji kose i kože. Osim toga, pomaže u pravilnom funkcioniranju živčanog sustava, transportu željeza u tijelu i funkcioniranju imunološkog sustava. Osim toga, pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

jod
– potrebno je za pravilan rad štitnjače. To je element koji se uglavnom nalazi u ribama koje ljudi ne jedu u odgovarajućim količinama.

krom
– pridonosi održavanju pravilnog metabolizma makronutrijenata. Osim toga, cink podržava pravilnu sintezu DNA i sudjeluje u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Svi vitamini i minerali su dodani u 100% dnevnih potreba osim: magnezij (25%), mangan (90%)

Upotreba: 1 tabletu rastopiti u 200ml vode i popiti.

OSTALE INF.

Sastav:regulatori kiselosti: limunska kiselina, natrijevi karbonati; glukoza, magnezijev karbonat, veziva: sorbitoli, polietilen glikol; vitamini (L-askorbinska kiselina, amid nikotinske kiseline, DL-alfa-tokoferil acetat, retinil acetat, kolekalciferol, kalcijev D-pantotenat, piridoksin hidroklorid, riboflavin, tiamin mononitrat, pteroilmonoglutaminska kiselina, D-biotin, filokobamin) II) sulfat, cinkov sulfat, bakreni (II) sulfat, manganov sulfat, kalijev jodid, natrijev selenat (IV), natrijev molibdat (VI), krom (III) klorid), aroma, magnezijev oksid, koncentrat crvene repe, boja: karoteni , zaslađivači: aspartam, saharini.

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne koristiti ako ste preosjetljivi na neki od sastojaka. Prije upotreba savjetovati se sa stručnom osobom. Može sadržavati tragove glutena, mlijeka i soje.
Proizvodi: SFD Nutrition EU
Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o.

NEMA NA ZALIHI