MgZB (magnezij,cink,B6) 90 tableta, Ostrovit

9,16

-idealna kombinacija magnezija, cinka i vitamina B6

Nema na zalihi

Magnezij sadržan u pripravku pomaže u pravilnom radu mišića i održavanju ravnoteže elektrolita te pomaže u održavanju zdravih kostiju i zuba. Magnezij i vitamin B6 doprinose održavanju pravilnog energetskog metabolizma i pomažu u pravilnom funkcioniranju živčanog sustava. Osim toga, ove komponente doprinose smanjenju umora i umora te pomažu u održavanju normalnih psihičkih funkcija.
Cink koji se nalazi u OstroVit MgZB ULTRA pomaže u održavanju pravilne kiselinsko-bazne ravnoteže te pomaže u održavanju zdrave kose, kože i noktiju. Osim toga, cink doprinosi održavanju normalnog metabolizma masnih kiselina i vitamina A. Cink i vitamin B6 pomažu u pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava.
Vitamin B6 pomaže u pravilnoj sintezi cisteina i održavanju pravilnog metabolizma homocisteina. Vitamin B6 doprinosi održavanju normalnog metabolizma proteina i glikogena te pridonosi regulaciji hormonske aktivnosti. Dodatak je namijenjen odraslim osobama koje su tjelesno aktivna, a posebno sportašima, ali i svim pojedincima koji se osjećaju umorno, iscrpljeno i “potrošeno” od ubrzanog načina života. Proizvod se iznimno preporučuje uzimati tijekom razdoblja povećanog napora.

Svojstva:
Komponente proizvoda pomažu u održavanju zdravih kostiju
Podržava proces anabolizma
Poboljšava regeneraciju tijela nakon treninga
Pomaže u smanjenju umora i pravilnom funkcioniranju.
Pozitivno djeluje na živčani sustav, podupire dubok, regenerativni san.

Konzumirajte 1 obrok (2-3 tablete) dnevno prije spavanja.

Aktivni sastojci porcija % RI*
Magnezij 375 mg 100
Cink 15 mg 150
Vitamin B6 2 mg 143

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu za konzumaciju. Dodatak prehrani se ne može koristiti kao zamjena za raznovrsnu prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte uzimati ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda. 

Alergeni:  Može sadržavati tragove mlijeka(laktoza),soju, jaja, sezam, školjkaše, ribu zbog prerade u istom postrojenju.

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama te osobama koje su preosjetljive na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Prije uzimanja savjetujte se sa liječnikom/lijekarnikom/nutricionistom.

Sastojci: Sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza; magnezijev citrat (magnezij), sredstvo za povećanje volumena: škrob; sredstva protiv zgrušavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicij dioksid; cink pikolinat (cink), piridoksin hidroklorid (vit. B6).

Proizvodi: Ostrovit Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI