Vitamin B12 metilni, 30ml 500 doza, Allnutrition

12,50

-500 mega doza u jednom pakiranju
-2 kapi sadrže 200mcg B12 što je 8000% dnevnih potreba
-bioaktivni oblik vitamina B12
-pogodan za vegane

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 11474 Categories: , , Tag:

Vitamin B12 u obliku metilkobalamina smatra se najboljim oblikom suplementacije ovog vitamina. Metilkobalamin je biološki aktivan oblik vitamina B12, preporuča se svim osobama koje se bore s poremećajima vezanim uz apsorpciju nemetilnih oblika vitamina koji se najčešće nalaze u suplementima.
Metilkobalamin se lako asimilira, dulje ostaje u tkivima i ne sadrži štetni cijanid.
Vitamin B12 prirodno je prisutan u mesu i proizvodima životinjskog podrijetla, zbog čega vegetarijanci i vegani najčešće pate od njegovog nedostatka.

Vitamin B12 pomoći će Vam:
*uspostaviti prikladan energetski metabolizam
*održavati proizvodnju crvenih krvnih stanica
*poboljšati rad imunološkog sustava
*smanjite umor i iscrpljenost
*poboljšati metabolizam homocisteina
*doprinositi pravilnom radu mentalnih funkcija

Glavne karakteristike dodatka:
SVEOBUHVATNI UTJECAJ – Bez odgovarajuće količine vitamina B12, vaš organizam ne može pravilno funkcionirati. Vitamin B12 podržava proizvodnju crvenih krvnih stanica, kao i utječe na živčani sustav, čime vam pomaže pri pamćenju i koncentraciji.
VITAMIN U OBLIKU METILKOBALAMIN – Metilkobalamin je najbolji oblik vitamina B12 na tržištu. U usporedbi s često korištenim cijanokobalaminom u tabletama, brže se asimilira i duže ostaje u organizmu. To je gotov aktivni sastojak koji se ne pretvara u jednostavniji oblik.
VELIKA DOZA – 2 kapi sadrže 200 µg vitamina B12, što predstavlja 8000 Dnenvih potreba. Kada se redovito koristi, paket ovog dodatka dovoljan je za 500 visoki doza!
PROIZVOD ZA VEGANE – Ako ste vegetarijanac, vegan ili rijetko jedete meso i životinjske proizvode, savjetujte se da koristite vitamin B12. Njegov nedostatak može dovesti do anemije i raznih neuroloških poremećaja.

Upotreba: 1-2 kapi dnevno, ispod jezika i držati 30 sekundi, zatim popiti vodu. Uzeti nakon obroka.

OSTALE INF.

Ostali sastojci: ulje šafranike i metilkobalamin(B12).

Alergeni: može sadržavati tragove žitarica s glutenom, senf, sezam, orašaste plodove.

Oprez: dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Visoke doze vitamina! Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom. Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka: bez savjetovanja je preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne prekoračiti preporučena serviranja. Čuvati na hladnom i tamnom mjestu u dobro zatvorenoj ambalaži i od dohvata male djece!

Proizvodi: SFD Nutrition za Allnutrition, EU