Vitamin C 1000 90 tab, Ostrovit

5,97

-vitamin C 1000mg po 1 tableti
-jedan je od najpoznatijih i najučinkovitijih antioksidanasa koji štiti naše tijelo od štetnih učinaka slobodnih radikala. Podržava normalno i pravilno funkcioniranje imunološkog, koštanog i živčanog sustava.

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 11889 Categories: , , Tag:

Čisti vitamin C, jedan je od najpoznatijih i najučinkovitijih antioksidanasa koji štiti naše tijelo od štetnih učinaka slobodnih radikala. Podržava normalno i pravilno funkcioniranje imunološkog, koštanog i živčanog sustava. Najviše se preporučuje jako aktivnim pojedincima čije su potrebe povišene te u jesenskim i zimskim periodima kako bi osnažili imunološki sustav. Mnogi koriste visoke doze vitamina C i za vrijeme trajanja alergija kako bi ublažili simptome. Vitamin C također pomaže smanjiti kortizol (hormon stresa).

Sastav po tableti: vitamin C (askorbinska kiselina), 1 tableta 1000mg (1250% preporučenog dnevnog unosa) čistog vitamina C

Upotreba: uzeti 1 tabletu dnevno nakon obroka

OSTALE INF.

Ostali sastojci: vitamin C, mikrokristalna celuloza, škrob, magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid.
Alergeni: Proizvod može sadržavati mlijeko (uključujući laktozu), kikiriki, druge orašaste plodove, žitarice koje sadrže gluten, jaja, celer, senf, rakove, ribu.

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama te pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Proizvođač: Ostrovit, EU

Na tržište stavlja: Čakovec 40 000, Nutriteka