Citrulin malat ICY naranča mango 300g, FA

18,90

-vaskularnost
-mišićni pump
-bolja prokrvljenost i veći volumen mišića
-izdržljivost

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Citrulin malat pravi je eliksir za zdravlje krvožilnog sustava i opuštanje žila. Upravo zbog ove aminokiseline, lubenice su svrstane u iznimno zdravo voće. Djelovanje ove aminokiseline temelji se na povećanju NO tj. dušičnog monoksida u krvi. Povišene razine dušičnog monoksida rezultiraju vazodilatacijom, izraženijom vaskularnošću te je samim time dobava hranjivih tvari i kisika u mišiće učinkovitija.

Ovaj spoj vrlo je popularan dodatak u tzv. prewokrout proizvode jer izaziva jači mišićni pump. Pogodan je za korištenje kod treninga snage i izdržljivosti te je idealan za bodybuilding princip treninga. Učinci su slični kao kod korištenja L-Arginina, samo što se u slučaju korištenja citrulina NO kroz duži period otpušta u krv te je ovo zapravo potentnija verzija arginina. Idealna je kombinacija L-Arginina i citrulin malata iako i svaka aminokiselina zasebno ima snažan efekt na mišićni pump.

Ove aminokiseline isto tako su popularne u prirodnom liječenju impotencije upravo zato što pojačavaju cirkulaciju.  Sve komponente su potpuno prirodne i našem organizmu potrebne i poznate.

Upotreba: mjericu (4 citrulin malata) rastopiti u 200ml vode (2000mg čistog citrulina). Iskusniji mogu i više, ali svakako se savjetuje početi s manjim dozama.

-ako ga koristite u svrhe poboljšanja performansi na treningu, idealno je konzumirati citrulin nekih 15 minuta prije treninga.

-Iskusniji i s ovom komponentom upoznati vježbaći mogu koristiti postepeno više doze.

OSTALE INF.

Sastojci: citrulin malat, arome, tvar protiv zgrudnjavanja (E551), sol, zaslađivači (sukraloza, steviol glikozidi iz stevije), boja (E160a).

Oprez: dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom. Čuvati u zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!
Proizvodi: Fitness Authority, EU