Glutamin Pure 500g, HP

19,78

brz oporavak

-zdravlje probavnog trakta

-obogaćen taurinom

-smanjuje umor!

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 14757 Categories: , Tag:

Mišićno tkivo građeno je najviše od proteina, proteini od aminokiselina, a aminokiselina koja je najviše zastupljena je upravo L-glutamin i to preko 50% od ukupnih aminokiselina. Iz tog razloga ovu aminokiselinu nazivamo i “recovery amino” tj aminokiselina za oporavak jer učinkovito pomaže pri obnovi mišićnog tkiva. Osim što utječe na sintezu proteina te sprječava oksidaciju nekih drugih aminokiselina, smanjuje znakove i simptome umora.

Ova aminokiselina ima jako pozitivno djelovanje i na probavni sustav, brzo i učinkovito hrani stanice probavnog sustava te ih tako obnavlja, a važna je i za optimalan razvoj nekih imunoloških stanica. L-glutamin je jednostavno odličan izbor ako se bavite intenzivnom tjelovježbom i želite poboljšati svoje zdravlje.
Upotreba: 5 do 10g dnevno uz čašu vode/soka ili dodano u proteinski shake.

Na serviranje od 5g sadrži: 4,900g L-glutamina, 100mg taurina.

OSTALE INF.

Ostali sastojci: L-glutamin, taurin.
Potencijalni alergeni: Proizvedeno u pogonu koji procesuira mlijeko, jaja, gluten, orašaste plodove, pšenicu i soju!

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Bez savjetovanja ne preporučuje se djeci, trudnicama, dojiljama te pojedincima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Proizvođač: Proizvedeno za Sport Support Sp. z o.o.

Na tržište stavlja: Nutriteka, Čakovec 40 000,