Jabučni ocat, 90 kapsula Ostrovit

10,35

-podržava imunitet i probavu
-regulira probavne enzime,
-pokazuje antibakterijska i antiseptička svojstva

Nema na zalihi

Šifra: 9071 Categories: , Tag:

Jabučni ocat ima pozitivan učinak na niz procesa u organizmu. Na primjer, podržava imunitet, pamćenje, stanje noktiju i kose, kao i regulira probavne enzime. Štoviše, pokazuje antibakterijska i antiseptička svojstva.OstroVit jabučni ocat je jedinstveni dodatak prehrani u obliku kapsula s visokim udjelom octene kiseline. Proizvod je osmišljen za one koji žele piti jabučni ocat, ali mrze njegov prepoznatljiv kiselkasti okus i jaku aromu.

Pomože kod:
-regulacije krvnog šećera
-podržava rad probavnog sustava
-NE podržava rast LOŠIH bakterija
-Širok spektar pozitibnog i blagotvornog djelovanja na naš organizam bez osjećaja pećenja.

Dnevna doza dodatka prehrani OstroVit Apple Cider Vinegar je čak 600 mg jabučnog octa, standardiziranog na 11% octene kiseline, tako da uvijek možete biti sigurni da uzimate fiksnu količinu djelatne tvari.

Uzmite 1 porciju (1 kapsulu) dnevno po mogućnosti uz obrok.

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao nadomjestak (zamjenu) za raznoliku prehranu. Preporučuju se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte gutati ako ste alergični na neki od sastojaka. Proizvod ne smiju konzumirati djeca, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece.

Sastojci: Jabučni ocat standardiziran na 11 % octene kiseline, sastav premaza (punilo: hidroksipropil metil celuloza).
Proizvod može sadržavati mlijeko (uključujući laktozu), soju, kikiriki, druge orašaste plodove, sjemenke sezama, žitarice koje sadrže gluten, jaja, rakove, ribu.

Proizvodi: Ostrovit, EU

NEMA NA ZALIHI