Jod 200 ( kalij jodid ) 120 vege kapsula, 7Nutrition

11,81

-za 120 dana punih dnevnih doza
-najtraženiji oblik joda (kalij-jodid)
-200mcg joda po svakoj kapsuli
-potpora radu štitnjače i živčanog sustava

Nema na zalihi

Šifra: 11418 Categories: , , Tag:

Jod je mineral prijeko potreban za nesmetan rad štitnjače, koja je odgovorna za rast, energiju i normalan metabolizam. Djeluje na normalan rad hipofize i štitnjače te aktivira sve žlijezde u organizmu, pomaže funkciju probavnog i endokrinog sustava.
Zbog velikog spektra djelovanja formula je namijenjena širokom krugu ljudi, a posebno onima s problemima endokrinog sustava (smanjenja funkcija štitnjače).
Jod je nužan prirodni element koji osiguravamo hranom, ali zbog čestih nedostataka preporučuje se njegova suplementacija kroz dodatke prehrani. Jod igra posebnu ulogu u pravilnom funkcioniranju naše štitnjače i izravno je uključen u proizvodnju hormona štitnjače poput tiroksina poznatog kao T4 i trijodotironina ili T3. To su esencijalni hormoni koji reguliraju pravilan rad cijelog našeg tijela, što jod čini toliko važnim u našoj prehrani.

Upotreba: 1 kapsula dnevno nakon obroka

Sastojci i doza po 1 kapsuli: Kalij jodid 200mcg (133% dnevnih potreba)

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci:mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid, HPMC kapsula.

Oprez: Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Prije korištenja savjetovati se s liječnikom! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece. Ne prekoračiti preporučene doze serviranja!

Proizvodi i distribuira 7Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI