Kreatin monohidrat muscle max 1kg Allnutrition

Najniža cijena: 44,00
Snižena cijena: 29,99

-jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase.
-Lako i brzo dobivanje na mišićnoj masi i snazi
-veća eksplozivnost, bolji tonus mišića
-više snage i brži oporavak!
CREATINE MUSCLE MAX je najkvalitetniji mikronizirani kreatin monohidrat, namijenjen svakoj odrasloj osobi koja se bavi sportom, bez obzira na stupanj napredovanja. Monohidrat znači više snage Više ponavljanja i time brži napredak.
Količina: 1000g

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


CREATINE MUSCLE MAX je najkvalitetniji mikronizirani kreatin monohidrat, namijenjen svakoj odrasloj osobi koja se bavi sportom, bez obzira na stupanj napredovanja. Monohidrat znači više snage Više ponavljanja i time brži napredak.

Kreatin monohidrat jedan je od najistraživanijih i najpopularnijih dodataka prehrani kada govorimo o bodybuildingu/fitnessu , treninzima snage ili generalno aktivnostima koje zahtijevaju kratkotrajnu eksplozivnu izvedbu, te razvoju čiste mišićne mase. Razlog tome je njegova dokazana djelotvornost na povećanje mišićne mase te povećanje snage kod izvedbi vježbi visokog intenziteta. Kreatin je potpuno poznata molekula našem tijelu te ga naše tijelo i samo proizvodi no ne u količinama kako bi osjetili njegove benefite. Ako želimo povisiti razine kreatina u našim mišićima nužno ga je unositi putem dodataka. Kreatin krvotokom dospijeva u mišiće te se tamo pretvara u kreatin fosfat koji je visokoenergetski metabolit za regeneraciju osnovnog izvora energije u mišićima, ATP-a. Kada se mišići zasite kreatinom, postaju veći i toniraniji. Često se uz uzimanje kreatina dobije koji kilogram tjelesne mase, no to je bezmasna masa kakvu zapravo želimo!

Sastav: na 6 grama(1 serviranje) – 5400mg čisti kreatin monohidrat, 600g taurin

Upotreba: pozitivni učinci postižu se količinama od 3-5g kreatina dnevno. Najbolje je konzumirati pola sata prije fizičke aktivnosti ili nakon treninga. Uzeti 3g-5 kreatina i dodati ga u 200-300ml vode ili omiljenog napitka/shake.

OSTALE INF.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Upozorenja. Kreatin se ne preporučuje trudnicama dojiljama i mlađima od 16 godina. Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži od dohvata male djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze!

Proizvedeno u EU za Allnutrition/ SFD
Na tržište RH stavlja: Nutriteka d.o.o. Ante Starčevića 3, Čakovec

AKCIJA