L-Carnitine 1000 90tab, Ostrovit

13,79

Dostava od 5,00€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 55€.


Šifra: 8678 Categories: , Tag:

Kada govorimo o sagorijevačima masti, L-karnitin definitivno je najpoznatiji proizvod koji se koristi u te svrhe. Ne trebate imati nikakav strah od korištenja ovog dodatka prehrani, jer je L-karnitin našem tijelu potpuno poznata prirodna komponenta koju u nekoj količini naše tijelo i samo proizvodi.

Pomaže kod mršavljenja, ali poboljšava i sportsku izvedbu te se često dodaje i u tzv. preworkout proizvode.
L-karnitin sudjeluje u metabolizmu lipida/masti, podržava proces proizvodnje energije iz masti djelujući kao specifičan transporter masnih kiselina u stanične organele zvane mitohondriji, gdje se događa oksidacija masnih kiselina ili popularno zvano sagorijevanje masnih kiselina. L-karnitinu također se pripisuje blagotvorno djelovanje na smanjenje umora i bolja regeneracije nakon fizičke aktivnosti.

Upotreba: preporučuju se uzeti 1 tabletu dnevno(1000mg L-karnitina) prije fizičke aktivnosti s čašom vode.

 

OSTALE INF.

Ostali sastojci: mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid, maltodekstrin, magnezijeve soli masnih kiselina, L-karnitin tartarat

Alergeni:  Može sadržavati tragove mlijeka(laktoza),soju, jaja, sezam, školjkaše, ribu zbog prerade u istom postrojenju-

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama te osobama koje su preosjetljive na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Prije uzimanja savjetujte se sa liječnikom/ljekarnikom/nutricionistom.

Na tržište stavlja: Nutriteka d.o.o., Ante Starčevića 3, 40000 Čakovec
Proizvodi: Ostrovit, EU