Riblji kolagen s okusom kruške 200g, Ostrovit

16,59

Nema na zalihi

Kolagen – jedan je od najvažnijih proteina koji se nalazi u ljudskom tijelu. Prisutan je u gotovo svim ljudskim tkivima. Osnovni je građevni element, između ostalog, kože, tetiva, kostiju, zglobova, rožnice oka. Odgovoran je za proizvodnju sinovijalne tekućine, elastičnost i tvrdoću hrskavice, hidrataciju kože i pravilnu obnovu epiderme. Utječe na kohezivnost, čvrstoću i elastičnost vezivnog tkiva. Također ima jedinstvenu sposobnost vezanja vode, zahvaljujući kojoj koža održava odgovarajuću čvrstoću, elastičnost i napetost. Nakon 26. godine, količina kolagenih vlakana prirodno se smanjuje i tijelo gubi sposobnost njihove obnove. Pojačana tjelesna aktivnost dodatno intenzivira proces uništavanja kolagena, zbog čega je njegova nadopuna tijekom intenzivnog vježbanja i treninga vrlo važna. Nedostatak kolagena uzrokuje poremećaje kretanja, ukočenost zglobova i bolove u kralježnici, pojavljuju se bore i celulit, smanjuje se hidratacija i čvrstoća kože.

Svojstva:
*
Kolagen pospješuje sintezu kolagenih vlakana
*Kolagen jača kosti i zglobove
*Kolagen održava odgovarajuću čvrstoću, elastičnost i napetost kože
*Kolagen inhibira nastanak bora i celulita
*Dodatak može pomoći u povećanju elastičnosti kože

BRZA ASIMILACIJA – Nakon gutanja, kolagen u obliku hidrolizata kolagena u prahu ide ravno u želudac, gdje se trenutno oslobađa.
POVOLJNI OBLIK – kolagen u prahu namijenjen je onima koji imaju poteškoća s gutanjem tableta. Da biste ga konzumirali, morate otopiti kolagen u vodi ili omiljenom soku.
UKUSAN OKUS – Dodatak prehrani OstroVit Marine Collagen ima okus kruške. Sadrži peptide ribljeg kolagena.

Otopite jednu porciju proizvoda od 2600 mg (5 mjerica) u 100-150 ml vode. Molimo koristite mjernu čašicu koja se nalazi u pakiranju (1 ml).

Uzmite jednu porciju dnevno.

 

OSTALE INF.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao zamjenu (zamjenu) za raznoliku prehranu. Preporuka je uravnotežena prehrana i zdrav način života.

Alergeni:  Može sadržavati tragove mlijeka(laktoza),soju, jaja, sezam, školjkaše, ribu zbog prerade u istom postrojenju.

Ostali sastojci: hidrolizirani riblji kolagen, aroma, sukraloza, acesulfam K, limunska kiselina.

Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu prehranu! Bez savjetovanja ne preporučuje se trudnicama, dojiljama te osobama koje su preosjetljive na neki od sastojaka. Čuvati od dohvata djece! Ne prekoračiti preporučene dnevne doze! Prije uzimanja savjetujte se sa liječnikom/ljekarnikom/nutricionistom.

Proizvodi: Ostrovit Nutrition, EU

NEMA NA ZALIHI